Eftersom mamma förtjänar det bästa

Menu

Parfumdreams

Massageborstar för hårbotten

3 Artikel

Massageborstar – för friskt och vackert hår

Hårbottenmassage är inte bara skönt. Det är också avkopplande och bidrar till välbefinnandet. För att förbättra blodcirkulationen i hårbottnen, kan du använda hårbottenmassageborstar. De stimulerar blodcirkulationen i hårbottnen och kan främja hårets tillväxt. Samtidigt hjälper borsten till att avlägsna avlagringar från mjäll och talg. På så sätt har massageborsten många fördelar och är en verklig allroundprodukt för skönhetsrutinen.

Gör något bra för huden och håret med hårbottenmassageborstar

Antingen du står i duschen eller ligger och vilar i soffan på kvällen – hårbottenmassageborstar är mycket mångsidiga och enkla att använda. De ger underbara stunder av välbefinnande och kan även användas vid hårtvätten på ett skonsam sätt. Samtidigt stimulerar de blodcirkulationen i hårbotten, något som kan ha positiva effekter. Regelbunden användning är helt avgörande.

Självklart masserar vi alla hårbottnen när vi tvättar håret. Men hårbottenmassageborstarna är utformade på ett speciellt sätt och når inte bara ned till hårbotten, utan även till hårrötterna. Om massageborsten för håret används vid varje hårtvätt, kan den till och med förebygga torr och irriterad hårbotten.

Hur använder jag hårbottenmassageborsten på bästa sätt?

Hårbottenmassageborstarna är lätta att använda – det går alltså inte att använda dem fel. Det är viktigt att ta sig tid och låta borsten glida mjukt genom hela håret.

  • Steg 1: Tvätta först håret med ett schampo. Massageborsten kan hjälpa till att arbeta in produkten i håret. Men du behöver inte tvätta håret först. Massageborsten kan även användas i torrt hår.
  • Steg 2: För massageborsten över hårbottnen i cirkulära rörelser. Försök att komma åt alla områden, så att du behandlar hela hårbottnen.
  • Steg 3: Ha inte bråttom när du masserar hårbottnen. Gör det när du har tid över, så förstärker du den positiva effekten ännu mer.

Hårbottenmassageborsten fungerar inte bara bra när du tvättar håret: du kan även arbeta in hårbottenpeeling med den. På så sätt fördelar du produkten noga och förstärker den vårdande effekten.

Köp utmärkta hårbottenmassageborstar hos parfumdreams

Urvalet av massageborstar är stort och färgglatt. Hos parfumdreams hittar du ett noga utvalt sortiment av olika hårborstar. Det är enkelt och bekvämt att köpa hårbottenmassageborstar online och njuta av en härlig wellness-paus.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube