Ansiktsborstar

16 Artikel
387
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Ansiktsborstar för en skonsam rengöring på djupet

Ansiktsrengöring bör ingå i din fasta kvällsrutin. En ansiktsborste är det perfekta redskapet för att bli av med all makeup, smuts och alla döda hudceller, samtidigt som du stimulerar hyn.

Med ansiktsborsten ger du ansiktets ömtåliga hy en peeling och massage samtidigt. Det främjar blodcirkulationen och ger en jämnare hy vid regelbunden användning.

Fördelar med ansiktsborstar för daglig rengöring

Elektriska ansiktsborstar är inte bara lätta att använda, de förstärker även krämernas och serumens effekt, eftersom de rengör på djupet och öppnar porerna. När du sedan applicerar kräm eller serum kan produkternas ingredienser tränga in djupare och därmed verka intensivare.

En regelbunden rengöring med ansiktsborste förebygger finnar och pormaskar. Elektriska rengöringsborstar avlägsnar upp till tio gånger mer smuts och döda hudceller än vanlig ansiktsrengöring.

Så lätt och effektivt rengör du med en ansiktsborste

Det är lätt och snabbt använda en rengöringsborste för ansiktet varje dag.

  • Fukta ansiktet och applicera lite av din rengöringsprodukt på borsthuvudet eller direkt på hyn.
  • Sedan rengör du ansiktet genom att föra ansiktsborsten från zon till zon. Det tar cirka en minut att rengöra en zon och de flesta tillverkarna har ofta redan förinställt tiden.
  • När du är klar tvättar du av överbliven rengöringsprodukt.
  • Därefter applicerar du dina vårdande produkter, som serum, kräm eller peeling.
  • Observera: Om du rengör ansiktet med rengöringsborste ska du inte använda peeling mer än en gång i veckan.

Köp högkvalitativa rengöringsborstar hos parfumdreams

Det finns ett stort utbud högkvalitativa rengöringsborstar för ansiktet. Manuella, elektriska, av silikon, vibrerande eller oscillerande: Det finns en passande ansiktsborste för varje hudtyp och preferens.

  • Manuella ansiktsborstar är lätta och mycket bra att använda. De rengör skonsamt och passar särskilt bra för mycket känslig hy.
  • Elektriska ansiktsborstar rengör på djupet och avlägsnar all smuts och alla sminkrester. Vid regelbunden användning ser hyn finare och jämnare ut.
  • En skillnad med elektriska ansiktsborstar är hur de fungerar. Borsthuvudet kan rotera eller oscillera. Roterande borstar snurrar mot huden, medan oscillerande rengöringsborstar har borsthuvud som vibrerar (upp till 300 gånger i sekunden). Oscillerande borstar är särskilt bra om du har känslig hy. Numera finns det även borstar med båda funktionerna.

Ansiktsborstar av silikon för en ren hy

Ansiktsborstar av medicinskt silikon ger inte bakterierna en chans att föröka sig och sitta kvar på din hy. Dessa borstar är lätta att rengöra och kan användas i upp till ett halvt år. Men det förutsätter att du sköljer borstarna noga under rent vatten efter varje användning.

Borsthuvuden med nylonborst kan användas upp till tre månader. Även de måste tvättas noga varje gång de har använts