Känslig hy

28 Artikel
19
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

För känslig hy – handla hudvård online hos parfumdreams

Rodnader, klåda, fnasig hud: Känslig hy kan yttra sig på olika sätt och drabbar numera en av två personer. Den känsliga hyn är därför ett ofta förekommande problem och förstärks dessutom ofta genom en felaktig ansiktsvård. Visste du, att det inte rör sig om en klassisk hudtyp när vi pratar om en känslig hy?

En känslig hy kan nämligen kopplas till varje hudbild – från torr, fet till oren hud. För att få en strålande hud är det därför viktigt med en rätt hudvård. Hitta din perfekta hudvård för känslig hyhos parfumdreams.

Hudvård för känslig hy

En mild rengöringsprodukt för känslig hy ska inte innehålla irriterande ämnen som konserverings- och doftämnen. Dessa kan belasta huden ytterligare och orsaka irritationer som rodnader. Vissa vårdande ingredienser kan även vara problematiska för den känsliga hyn.

Du ska därför hellre använda dig av produkter som hjälper din känsliga hy att komma i naturlig balans. Upptäck här hos parfumdreams din rätta hudvård för känslig hy, som du kan använda varje dag och som inte överanstränger din hud.

Den rätta hudvården för känslig hy

En bra hudvård för känslig hy förser huden med en extra dos av fukt och reglerar de feta partierna i ansiktet. Sådana lämpliga produkter ska användas både under morgonens och kvällens hudvårdsrutin:

  • Rengöring för känslig hy: Kalkhaltigt vatten och tvättsubstanser kan ytterligare torka ut den känsliga hyn. Därför är det extra viktigt med att använda en rengöring som är extra skonsam mot huden. Undvik ansiktsvatten som innehåller alkohol, eftersom de kan vara irriterande för huden. För att avlägsna döda hudceller, rekommenderar vi framför allt kemiska peelingar för den känsliga huden . Eftersom dessa peelingar inte innehåller några mikropartikar, är de skonsamma för den känsliga huden i ansiktet.
  • Hudvård för känslig hy: Efter rengöringen är en vårdande produkt som är anpassad för känslig hy A och O. Den ska absolut inte innehålla irriterande tillsatser som alkohol och paraffiner. Ett solskydd ska användas dagligen, eftersom även UV-strålarna är en irriterande faktor, som den känsliga hyn bör undvika.

Milda ingredienser som kamomill lugnar den stressade huden och ger en fräsch look. Ingredienser som förser den känsliga hyn med tillräckligt med fukt är bl.a. aloe vera och rosextrakt. Utvalda mineraler och ceramider bidrar dessutom till en stärkt hudbild.

Handla hudvård för den känsliga hyn online hos parfumdreams

För din känsliga hy hittar du i webbshopen hos parfumdreams ett brett sortiment av produkter med högklassiga ingredienser som ger tillbaka huden sin lyster utan att irritera den. Beställ dina hudvårdsprodukter för känslig hy direkt online i shopen eller uppfyll dina skönhetsdrömmar när som helst med vårt online-erbjudande i parfumdreams-appen.