Rodnad

14 Artikel
48
5/5 baserat på alla kundbetyg

Köp hudvård mot rodnader online – för en jämn hud

Det är inte ovanligt med rodnader i ansiktet. Runt fyra miljoner människor i Tyskland har en tendens till rodnande hud. Det kan ha olika orsaker. Mild hudvård mot rodnader har en lugnande effekt på stressad hud och ger den lyster igen.

Upptäck lugnande ansiktskräm mot rodnader

Rodnader i ansiktet är ofta ett tecken på att huden är stressad och torr eller helt enkelt inte mår bra. Det finns många orsaker till detta – från torr luft till skadliga ämnen och inre oro. För att hjälpa huden i ansiktet på bästa sätt bör du använda speciell hudvård mot rodnader. Det kan ta upp till åtta veckor innan din rodnande hud har återhämtat sig helt. Under denna tid är de utsatta hudpartierna mycket känsliga och irriterade.

En ansiktskräm mot rodnader appliceras mjukt på ansiktet och masseras in försiktigt. Vid behov kan du använda en kräm mot rodnad en till två gånger om dagen. För att hjälpa din rodnande hud rekommenderas återfettande krämer. Dessa ska dessutom vara fria från konserverings- och doftämnen, som kan irritera huden ytterligare. Dessutom är en kräm med hög solskyddsfaktor en bra idé för att skydda den rodnande huden mot ytterligare irritation.

Mot rodnad: Kräm, rengöring m.m. för en skonsam hudvårdsrutin

Den optimala hudvårdsrutinen mot rodnader är extra skonsam. Huden måste få vila och kunna återuppbyggas:

  • Eftersom skyddsbarriären är störd hos den rodnande huden rekommenderas hudvård mot rodnader, som har en förebyggande effekt och innehåller naturligt skydd för huden. Framför allt bör du använda pH-neutrala rengöringsprodukter.
  • Rengöring av rodnande hud ska vara mild. En mild rengöringsgel eller rengöring med krämig konsistens rengör huden skonsamt, men grundligt.
  • Rodnad tyder ofta på inflammation i huden: Inflammationshämmande kemisk peeling, som BHA, hjälper till att lugna huden. Fysikaliska peelings med peelingpartiklar ska däremot undvikas, för att inte skada huden.

Köp hudvård mot rodnader till billiga priser: Upptäck det stora urvalet hos parfumdreams

Mer fräschör och lyster: Korrekt hudvård mot rodnader lindrar hudirritationer och ger fukt. Upptäck exklusiva krämer mot rodnad, milda rengöringsprodukter och näringsrika serum i det stora urvalet hos parfumdreams. Beställ bekvämt dina favoriter i webbshopen eller när du är på språng i parfumdreams-appen.