Bröllopssäsong: Spara 25%* nu

Menu

Parfumdreams

Om parfumdreams

Läs våra företagsvärderingar!

Välkommen till parfumdreams! Här hittar du fantastiska exklusiva märkesparfymer, makeup och allt för skönhetsvård. Intressanta tips och de senaste trenderna från kosmetikbranschen väntar på att upptäckas av dig varje dag. Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda det bästa produktsortimentet. Hitta ditt joy of beauty moment hos oss!

 

Kundnöjdhet

Att våra kunder är nöjda är det allra viktigaste för oss. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår service samt optimera webbshoppens användarvänlighet för en så enkel och bra upplevelse som möjligt för dig.

 
 

Passion

Att arbeta hårt för något man älskar kallar man passion. Vi förlorar aldrig fokus på vårt mål om vi ställs inför hinder för att kunna erbjuda den bästa och mest engagerade servicen för våra kunder.

 
Mut

Mod

För oss är det viktigt att ha mod, vilket för oss betyder att behålla nyfikenheten och utforska nya områden och lösningar.

Teamwork

Teamwork

För oss är det viktigt att alltid jobba tillsammans mot samma mål, som ett lag. Vår laganda gör inte bara att vi tillgodoser våra kunder och erbjuder bra service, utan att vi också alltid tänker på att skapa en bra arbetsmiljö på alla plan.

Sicherheit

Säkerhet

För oss är det mycket viktigt att våra kunder tycker att det är enkelt och tryggt att använda vår webbshop. Vi har hög teknisk säkerhet och genomgår regelbundet tester för att leva upp till hög säkerhetsstandard vilket gjort att vi innehar flera europeiska certifikat.

> 850 Märken

Allt eftersom har vårt utbud vuxit till att idag ha över 850 Märken. Även vår hemsida har förändrats över tid för att erbjuda de senaste tekniska lösningarna och bästa användarvänligheten, ett arbete som hela tiden fortsätter.

Optimering

Vår kundservice sitter redo att hjälpa dig med ditt köp, och svarar på e-mails inom 24 h på vardagar. Vår webbshop uppdaterar vi regelbundet för att kunna erbjuda de bästa betalningsmetoderna, användarvänlighet eller för att ändra shoppens design.

Filialer

Parfumdreams samarbetar nära med tyska Akzente-butiker, som idag innefattar 23 butiker, två frisörsalonger samt flera kosmetikbutiker.

Sortiment

Parfumdreams strävar efter att erbjuda sona kunder ett stort utbud av högkvalitativa produkter till ett bra pris. Vi förbättrar ständigt vårt sortiment som inte bara består av välkända märken utan också av aktuella trendprodukter. På så sätt kan du både hitta varor från klassiska märken som Chanel, Lancome m.fl. men också naturkosmetik (Boerlind, Spilanthox, Zealots of Nature), exklusiva märken (Xerjoff, Creed, BALR., Gisada) och de nyaste lifestyleprodukterna (Christina Aguilera,4711, Betty Barclay, Ariana Grande).

Service

Parfumdreams strävar efter att erbjuda utmärkt service. Du kan ringa till vår kundservice måndag till fredag kl. 08.00 – 20.00 och lördag kl. 09.00 – 12.00 eller när som helst skicka ett e-mail som vi besvarar inom 24 h på vardagar. Våra kundservicemedarbetare ser fram emot ditt samtal.

Miljö

Vi har höga målsättningar gällande vårt miljöarbete. Genom en solcellsanläggning så producerar vi faktiskt mer ström än vi förbrukar, och dessutom försöker vi utesluta användandet av papper så långt som möjligt.

Uppgiftsskydd

En av våra högsta prioriteringar är säker behandling av kunders personuppgifter. Detta höga krav har fört oss genom en komplicerad prövningsprocess av det neutrala certifieringsorganet Datenschutz cert GmbH, och vi har också kvalitetsstämplar från EHI Siegel.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 28.05.2024

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube