Våra 5 grundvärden genomsyrar allt vi gör

Kundnöjdhet
 
01
 

Kundnöjdhet

Att våra kunder är nöjda är det allra viktigaste för oss. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår service samt optimera webbshoppens användarvänlighet för en så enkel och bra upplevelse som möjligt för dig.

Mod
 
02
 

Mod

För oss är det viktigt att ha mod, vilket för oss betyder att behålla nyfikenheten och utforska nya områden och lösningar.

Teamwork
 
03
 

Teamwork

För oss är det viktigt att alltid jobba tillsammans mot samma mål, som ett lag. Vår laganda gör inte bara att vi tillgodoser våra kunder och erbjuder bra service, utan att vi också alltid tänker på att skapa en bra arbetsmiljö på alla plan.

Passion
 
04
 

Passion

Att arbeta hårt för något man älskar kallar man passion. Vi förlorar aldrig fokus på vårt mål om vi ställs inför hinder för att kunna erbjuda den bästa och mest engagerade servicen för våra kunder.

Säkerhet
 
05
 

Säkerhet

För oss är det mycket viktigt att våra kunder tycker att det är enkelt och tryggt att använda vår webbshop. Vi har hög teknisk säkerhet och genomgår regelbundet tester för att leva upp till hög säkerhetsstandard vilket gjort att vi innehar flera europeiska certifikat.

till toppen

Historia

Grundande

2004

 
 

Grundande

Webbshoppen parfumdreams grundades redan 2004 med målet att kunna erbjuda ett omfattande utbud av parfymer, hudvård och kosmetik. Vi började som ett mindre företag med få märken som snabbt utvecklades till vad som idag är ett av Europas största online-parfymbutiker.

Märken
 
500
 

Märken

Allt eftersom har vårt utbud vuxit till att idag ha över 500 Märken. Även vår hemsida har förändrats över tid för att erbjuda de senaste tekniska lösningarna och bästa användarvänligheten, ett arbete som hela tiden fortsätter.

Se alla märken
Optimering
 
Optimering
 

Service & Webbshop

Vår kundservice sitter redo att hjälpa dig med ditt köp, och svarar på e-mails inom 24 h på vardagar. Vår webbshop uppdaterar vi regelbundet för att kunna erbjuda de bästa betalningsmetoderna, användarvänlighet eller för att ändra shoppens design.

Filialer
Filialer
 
 

Butiker

Parfumdreams samarbetar nära med tyska Akzente-butiker, som idag innefattar 23 butiker, två frisörsalonger samt flera kosmetikbutiker.

Våra filialer

Vårt anspråk

Sortiment
 
Sortiment
 

Ständig tillväxt

Parfumdreams strävar efter att erbjuda sona kunder ett stort utbud av högkvalitativa produkter till ett bra pris. Vi förbättrar ständigt vårt sortiment som inte bara består av välkända märken utan också av aktuella trendprodukter. På så sätt kan du både hitta varor från klassiska märken som Chanel, Hugos Boss m.fl. men också naturkosmetik (Lavera, Ren Skincare och Korres), exklusiva märken (Bond No.9, Clive Christian) och de nyaste lifestyleprodukterna (George Gina & Lucy, Guess, New Yorker, Puma, David Beckham).

Service
 
Service
 

Vi hjälper gärna till

Parfumdreams strävar efter att erbjuda utmärkt service. Du kan ringa till vår kundservice måndag till fredag kl. 08.00 – 20.00 och lördag kl. 09.00 – 12.00 eller när som helst skicka ett e-mail som vi besvarar inom 24 h på vardagar. Våra kundservicemedarbetare ser fram emot ditt samtal.

Kontakta kundservice
 
Betalningssätt
 

& 180 dagars ångerrätt

Hos parfumdreams kan välja mellan tre olika betalningssätt: Fakturaköp i samarbete med Klarna, betalning med kredit- och betalkort samt PayPal. Efter genomfört köp har du hela 180 dagar på dig att returnera dina varor om du skulle ångra ditt köp.

Uppgiftsskydd
 
Uppgiftsskydd
 

Säker behandling av personuppgifter

En av våra högsta prioriteringar är säker behandling av kunders personuppgifter. Detta höga krav har fört oss genom en komplicerad prövningsprocess av det neutrala certifieringsorganet Datenschutz cert GmbH, och vi har också kvalitetsstämplar från EHI Siegel.

Miljö
 
Miljö
 

Höga målsättningar

Vi har höga målsättningar gällande vårt miljöarbete. Genom en solcellsanläggning så producerar vi faktiskt mer ström än vi förbrukar, och dessutom försöker vi utesluta användandet av papper så långt som möjligt.

Team

Företagsledning

 
 

Kai Renchen & Vanessa Stützle & Steven Mattwig

Team

 
 

Unga, dynamiska och ivriga

Parfumdreams med VDs Kai Renchen & Vanessa Stützle i spetsen, består av över 320 medarbetare. Våra medarbetare arbetar i våra filialer eller direkt för webbshoppen. Våra medarbetare utmärker sig för innovation, ett bra arbetsklimat och teamkänslan förstärks ytterligare av gemensamma aktiviteter såsom sommarfester, konsertbesök och mycket mer. Genom att engagera sig i vidareutbildning utvecklas parfumdreams team och varje år utbildar vi över tio personer inom olika områden i vårt företag. Flexibla arbetstider gör det möjligt för föräldrar att förena familj och arbete. Vårt team ser dagligen fram emot en ny utmaning och att få möta kunderna med våra bra produkter och en hög servicenivå.

Vi ser fram emot ditt nästa besök på parfumdreams.se!

Team