Borstrengörare

4 Artikel
2
3/5 baserat på alla kundbetyg

Borstrengöring: Grundlig rengöring av din sminkborste

När du har hittat den perfekta puderborsten vill du aldrig mer vara utan den. För att du ska kunna ha glädje av den länge är regelbunden rengöring A och O. Med en högkvalitativ borstrengöring är du väl rustad för att befria din borste från smuts och bakterier och samtidigt vårda den.

Den bästa sminkborstrengöringen

De fina borsthåren slits när de används dagligen till flytande makeup, pudriga ögonskuggor eller krämig rouge . Därför utsätts borstarna för bakterier och smuts. Det bästa är att avlägsna grova rester av makeup varje dag med en ansiktsservett eller bomullsrondell.

En grundlig rengöring med passande borstrengöring rekommenderas varje vecka. Det finns olika produkter för detta, som hjälper dig att rengöra dina borstar och hålla bakterier borta.

Schampo och tvål som borstrengöring?

Avstå från att använda vanlig tvål eller schampo för att rengöra borstarna. De fina borstarna av äkta hår och även syntetiska borsthår har en annan kvalitet än människohår och behöver därför speciell vård. Hos parfumdreams hittar du ett bra urval av olika borstrengöringar:

  • Borsttvål hör till klassikerna och rengör borsthuvudet skonsamt. Exklusiva ingredienser ger borsthåren följsamhet och elasticitet.
  • Borstschampon avlägsnar också skonsamt smuts och makeup-rester från sminkborsten. Samtidigt vårdar det borsthåren med aktiva ingredienser som gör att de håller längre.
  • Borstspray är praktiskt emellanåt och på resan. Spraya bara rengöringssprayen på borsthuvudet och låt det verka en kort stund. Sedan kan du ta bort resterna med en ansiktsservett. De flesta sprayer desinficerar samtidigt borsthåren.
  • Rengöringspads kompletterar den vanliga rengöringen med en strukturerad yta av silikon. Borstarna kan även torka på padsen utan att de behöver formas först.

Enkel användning av borstrengöring

Det är enkelt att använda borstrengöring. Först tar du bort de grova resterna med en servett. Sedan applicerar du rengöringen på borsten och masserar in den lätt. Var försiktig så att du inte får för mycket rengöring mellan skaftet och borstfästet, eftersom det i vissa fall kan lösa upp limmet.

Skölj av borsthuvudet med ljummet vatten och håll borsten nedåt. Torka försiktigt av borsten och låt den sedan lufttorka.

Upptäck sminkborstrengöring hos parfumdreams

En rengöringsrutin för dina skönhetsverktyg håller inte bara dina sminkborstar rena. Det förlänger även hållbarheten hos natur- eller syntetborsthåren.

Hitta din nya borstrengöring hos parfumdreams och shoppa fler produkter för en strålande makeup, bekvämt från soffan.