22%* rabatt på många artiklar

Menu

Parfumdreams

Fransborstar skapar förtrollande ögon

Vill du också ha fantastiska ögon? Ögonfransborstar separerar ögonfransarna så att de ser fylligare ut och förbereder dem för mascaran. Unna dina ögonfransar den uppmärksamhet de förtjänar och borsta dem regelbundet. Då:

  • Ser ögonfransarna fylligare och friskare ut.
  • Är det lättare att applicera mascaran.
  • Är varje enskild frans definierad och formad.

En fransborste för lösögonfransar fyller sitt syfte på naturliga fransar med. Den ska ju bara separera fransar som sitter ihop, vare sig de är äkta eller konstgjorda. Dessa praktiska borstar har sin givna plats i handväskan. Så att du snabbt och enkelt kan bättra på ditt förtrollande ögonuttryck.

Vad du ska tänka på när du köper en ögonfransborste

Ögonfransborstar består oftast av ett kort skaft med borst i spiralform i ena änden. De är böjliga och tillräckligt korta för att komma åt de minsta fransarna. De finns i olika storlekar, så att du kan hitta den perfekta fransborsten till dina ögonfransar. Om du väljer en borste av nylon eller gummi är helt och hållet upp till vad du föredrar. Båda är lika bra och gör vanligtvis att ögonfransarna ser fylligare ut.

Du måste vara mycket noga med hygienen för allt som kommer i närheten av dina ögon. Rengör ögonfransborsten regelbundet för att förebygga infektioner. Du kan antingen tvätta dem med en mild tvål och vatten, eller köpa någon av de särskilda rengöringsprodukterna som finns på marknaden. Låt den sedan torka ordentligt så att ingen oönskad fukt hamnar i ögonfransarna.

Så här använder du en ögonfransborste bäst

Att borsta ögonfransarna med en fransborste kan bli en behaglig del av din skönhetsvård. Den dagliga vården är särskilt viktig om du har ögonfransförlängningar, så att du kan ha glädje av dina svepande långa ögonfransar länge. Borsta ögonfransarna direkt efter att du har rengjort och vårdat ansiktet. Börja vid franskanten och arbeta dig utåt mot franstopparna. Om du vill kan du samtidigt rotera borsten försiktigt för att förstärka effekten

När varje hårstrå är separerat applicerar du mascaran som vanligt. Därefter borstar du försiktigt med ögonfransborsten igen. På så sätt delar du på fransar som sitter ihop och får ut det mesta av dina ögonfransar.

Du kan även använda en fransborste för att applicera vårdande produkter på ögonfransarna, till exempel ett ögonfransserum. Då kommer du även de finaste ögonfransarna. Produktens vårdande ingredienser hamnar då exakt där de kan få bäst effekt.

Ögonfransborstar kan förstås användas till annat också. De fungerar utmärkt som ögonbrynsborstar med. Den spiralformade borsten fångar upp fina hårstrån och ger dem form – oavsett om du ska trimma eller styla ögonbrynen.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 17.06.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube