22%* rabatt på många artiklar

Menu

Parfumdreams

Papiljotter för vackra lockar och ökad volym

Med papiljotter i olika storlekar och former förvandlar du slätt hår till ett vågsvall i en handvändning. Papiljotter av skumgummi med trådkärna är ett skonsamt alternativ till att göra lockar med värmespolar som efter en kort uppvärmning avger en jämn värme i håret så att du kan skapa lockar som håller.

Beställ olika typer av papiljotter hos parfumdreams

Papiljotter är enkla att använda och lockar på kort tid fram mer volym i utväxten eller svallande lockar i längderna. Det är en förutsättning att du väljer rätt papiljotter och rätt teknik när du rullar upp dem. Det är hårets längd och struktur som avgör vilka papiljotter du ska välja. Hos parfumdreams hittar du ett stort urval papiljotter som passar för olika användningsområden:

  • Kardborrespolar: Kardborrespolar passar bra i tunt, medellångt hår som på så sätt får ökad form och fyllighet. Tack vare den speciella ytstrukturen fäster de bra i håret utan att glida av. Om du vill ha små korkskruvar ska du använda hårrullar med liten diameter. Med de större varianterna får du lätta vågor. Rulla in hårrullarna i nästan torrt hår. Föntorka sedan håret eller låt det självtorka. Låt det svalna helt, dra ut rullarna och fixera lockarna med spray.
  • Papiljotter: De långa, tunna skumgummispolarna har invändigt en flexibel metalltråd som gör dem enkla att använda. De är skonsamma mot håret och så mjuka att du till och med kan använda dem på natten. Med hårspolarna förvandlar du släta slingor till definierade lockar. Applicera först lite hårmousse i fuktigt hår och rulla topparna runt spolarna. Ju smalare slingor, desto mindre blir lockarna. Ta sedan tag i hårspolarna i båda ändarna och vrid håret uppåt. Böj in dem mot hårfästet. När håret är helt torrt kan du ta ut spolarna.
  • Sammetsspolar: Metallspolar med sammet var trendigt redan på 1950-talet och har under de senaste åren blivit populära igen. Det beror framför allt på att de är så lätta att arbeta med. Applicera hårmousse i handdukstorkat hår, dela in håret i breda slingor och rulla upp håret från topparna. Fäst med en hårnål och föntorka sedan håret försiktigt eller låt det lufttorka. Rulla försiktigt ut dem när håret är torrt och fixera med hårspray. Sammetsytan skonar håret eftersom den inte ruggar upp strukturen. Dessutom är dessa papiljotter enklare att ta ut än kardborrespolar. Det är en fördel framför allt i mycket långt hår.

För att skapa en extra vacker look kan du även använda papiljotter i olika storlekar. Då ger du frisyren volym samtidigt som den får ett definierat utseende.

Vågor utan värme med papiljotter

Även om det finns plattänger och locktänger i nästan alla badrum, så blir hårstyling utan värme allt mer populärt. Det beror på att det är skonsamt mot håret och det skadar inte strukturen. Med lite övning och tålamod kan alla lära sig att trolla fram vackra frisyrer med papiljotter helt utan skadlig värme.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 17.06.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube