Serum med hyaluronsyra

64 Artikel
495
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Hyaluronserum – fuktboostern för trött hy

Det går inte att tänka sig en anti aging-vård utan hyaluronserum längre. Knappt något annat aktivt ämne tillför hyn fukt under lika lång tid. På så sätt främjar hyaluron en strålande hy och kan till och med plumpa upp fina rynkor och ge ansiktets konturer spänsten tillbaka. Hyaluronsyran som används är vanligtvis syntetiskt framställd i laboratorier och lämpar sig därför även veganer.

Vad är hyaluronsyra i serum och hur fungerar den?

Hyaluronsyra förekommer naturligt i vår kropp. Den lagrar fukt i bindväven och ledvätskan som en svamp. 1 gram hyaluronsyra kan nämligen binda upp till 6 gram vatten. Så det är inte konstigt att ingrediensen inte bara är oerhört populär i hyaluronsyraserum. Den förekommer faktiskt i andra skönhetsprodukter med.

  • Smink: Hyaluronsyra används mer och mer i sminkprodukter. Numera kan du även hitta foundation, concealer och BB cream med fuktbooster i hyllorna.
  • Hårvård: Det som är bra för hyn brukar också vara bra för ett välvårdat hår. Schampo och balsam med hyaluronsyra ger håret volym, glans och följsamhet.
  • Inifrån: Om du tar hyaluronsyra som kosttillskott kan du öka hyaluronsyrahalten i kroppen. Men den effekten är inte vetenskapligt bevisad än

Ett hyaluronsyraserum har samma effekt på din hy som en klunk kallt, friskt vatten har på din kropp om sommaren: Det fyller på fuktdepåerna så att hyn ser fastare ut och får mer lyster. Serumet kan reducera fina linjer och bidra till att torra områden återuppbyggs enklare. Hyn ser både yngre och smidigare ut.

Hyaluronsyraserum för daglig vård

Ett fuktserum med hyaluronsyra känns skönt att fördela över ansiktet, halsen och dekolletaget. Texturen är mycket len och produkten går snabbt in i hyn. Därför kan du utan vidare använda hyaluronsyraserumet under din makeup. Serumet är dessutom mycket drygt så att du har glädje av det länge. Och din hy kommer att tacka dig genom att stråla som aldrig förr.

Men hyaluronserum är inte bara avsett för mogen hy. Huden börjar åldras naturligt redan mellan 20 och 30 års ålder. Om du tar hand om din hy på bästa sätt i den åldern kommer den att hålla sig ung och fräsch länge. Hyaluronsyra i serumet är en god hjälp om du vill undvika att hyn åldras i förtid.

Spänstiga kinder och en fast hy behöver inte vara en önskedröm. Om du regelbundet skämmer bort ditt ansikte med ett fuktserum som innehåller hyaluronsyra kommer du att belönas med en fast och strålande hy. Då kommer du inte ens att behöva en makeup för att ha gott självförtroende när du går ut. Unna hyn en extra slurk fuktighet och gläds varje gång du ser dig själv i spegeln.

Köp serum med hyaluronsyra hos parfumdreams nu

Se fram emot massor av fukt och upptäck hyaluronsyraserum för en perfekt vårdad hy. Låt dig inspireras av vårt sortiment och välj en produkt som uppfyller alla önskemål din hy kan tänkas ha. Skillnaden känns: Du kommer att märka hur smidig och återfuktad din hy känns bara efter några få användningar. Lägg ett fuktserum med hyaluronsyra till din dagliga hudvårdsrutin – din hy kommer att tacka dig.