Få 21%** som nyhetsbrevsprenumerant

Menu

Parfumdreams

Dermaroller för slät och smidig hy

Nålning är en populär metod som först började användas på kliniker som erbjuder kollageninduktionsterapi. Dermarollern består av en liten roller, besatt med mycket små nålar, som sitter på ett långt handtag.

Den lilla rollern förs över hyn för att stimulera cellförnyelse och kollagenbildning. När rollern förs över hyn punkteras hyn av de pyttesmå nålarna. Då accelererar hyns naturliga läkningsprocess anti aging-processen.

En annan fördel med metoden: Vårdande produkter och serum kan tränga djupare in i hyn genom de mikroskopiskt små skadorna och på så sätt utveckla sina aktiva ingredienser över tid. Även blodcirkulationen stimuleras och hjälper därmed svaga och defekta hudceller att regenereras och bildas.

Dermaroller för hemmabruk

Inom professionell hudvård används nålar som är upp till 3 mm långa. Sådana längder är dock för farliga för oerfarna användare. Därför är nålarna på dermarollers för hemmabruk kortare, fast fortfarande mycket effektiva.

Nålning inom hemmets fyra väggar: med rätt dermaroller fungerar det hemma också. Med en dermaroller och ca 0,2 mm långa mikronålar kan du få en fräsch, rosig hy.

Fördelar med nålning med en dermaroller

  • Bildar nytt kollagen som ger en klar, strålande hy.
  • Minimerar orenhet och reducerar porer.
  • Ökar blodcirkulationen.
  • Främjar cellförnyelsen.

För att ge din hy tillräcklig tid för att regenereras och återuppbyggas bör du vänta minst två dagar innan du upprepar behandlingen.

Vård efter nålningen: Använd fuktgivande krämer

Innan du använder en dermaroller bör du försiktigt rengöra och sedan desinficera ansiktet. Då förebygger du risken för inflammationer. Det är lättare att använda rollern om du först applicerar ett återfettande, fuktgivande serum.

Efter avslutad nålning behöver hyn en rejäl dos kyla. Lugnande och svalkande krämer och ansiktsmasker främjar hyns regenerering samtidigt som de tillför många viktiga aktiva ingredienser.

Du hittar olika svalkande ansiktsmasker och lugnande krämer hos parfumdreams, bland annat med aloe vera och nattljusolja.

Nålningsplåster som alternativ till

Om du tycker att små nålar är obehagliga kan du använda nålningsplåster istället. Det är små plåster med små, självutlösande mikropilar. Dessa pilar transporterar de aktiva ingredienserna djupt in i hyn och ger ett snabbt resultat inom 20 minuter. Beroende på den aktiva ingrediensen och användningsområdet kan nålningsplåster även appliceras över natten och på så sätt utveckla sin fulla effekt medan du njuter av din skönhetssömn.

Köp dermaroller och nålningsplåster på nätet till ett bra pris

Hos parfumdreams hittar du ett exklusivt urval av nålningsprodukter som hjälper din hy att se ungdomlig och rosig ut. Våra dermarollers och nålningsplåster ger dig en strålande hy. Oavsett om du letar efter starterkits, separata rollers eller produkter som vårdar efter nålningen: parfumdreams har dina favoriter.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube