Skäggvård kit

9 Artikel

Skäggvård-kit för män – allt för ett snyggt skägg

Ett snyggt skägg kräver en hel del jobb. Om du väljer ett skäggvård-kit för män får du produkter som passar ihop. Specialschampon, skäggbalsam och skäggolja rengör och vårdar ansiktshåret. Skäggvax är perfekt för att styla och tämja ostyriga skäggstrån. Skäggset med skäggkam, skäggborste och skäggsax är ett utmärkt komplement till ditt skäggvård-kit. Det hjälper dig reda ut skägghåret, avlägsna smuts och forma skägget.

Skäggvård-kit: Vilka produkter behövs för ett välvårdat skägg?

Hos parfumdreams hittar du en rad olika skäggvård-kit med specialschampon, skäggolja och skäggvax för att hjälpa dig att tvätta, vårda och styla ditt skägg. Till klassikerna hör:

  • skäggschampo: En mild produkt som tvättar ut smuts och produktrester ur ditt skägg. Värdefulla ingredienser tillför hud och skägghår fukt och förebygger uttorkning.
  • Skäggvax: Stylingvax tämjer skägget och får hårstråna på plats. Produkterna innehåller vax och vegetabiliska oljor som ger ansiktshåret en extra vårdboost. De får ordning på ostyrigt skägghår utan att skägget känns klibbigt.
  • Skäggbalsam: Denna vårdande stylingprodukt får långa, vilt växande skägghår på plats. Dessutom tämjer balsamet skägget utan att klibba. Bivax eller karnaubavax ger skägget stadga och struktur. Sheasmör och värdefulla vegetabiliska oljor vårdar både skägget och huden.
  • Skäggolja: Oljan lämpar sig för torrt och skadat skägghår. Den tämjer håret skonsamt, tillför närande ingredienser och gör skägget mjukt och följsamt. Produkten innehåller värdefulla oljor från jojoba, mandel, avokado eller arganfrukt som stärker skägghåret och ger näring åt huden.
  • Skäggvårdsolja: Oljan vårdar och tämjer skägghåret. Skägget blir blankt och luktar gott. Tack vare värdefulla ingredienser som bisabolol och extrakt från ballongranka motverkar den rodnad, klåda och hudirritation.
  • Skäggkam & skäggborste: Dessa används för att kamma skägget, reda ut tovor och för att applicera skäggolja. De passar lika bra till korta skägg som till långa.

Många skäggvårdsprodukter har en subtil maskulin doft som luktar gott hela dagen. Doften gör att du känner dig fräsch och välvårdad. Skäggvård-kit för resan är mycket populära. De innehåller skäggolja och skäggvax i reseförpackning samt en hopfällbar kam och är perfekta i handbagaget.

Vad ska ett bra skäggset innehålla?

Ett skägg innehåller inte samma produkter som ett klassiskt skäggvård-kit för män. Istället för vård- och stylingprodukter som skäggolja och skäggvax innehåller skäggsetet de viktigaste verktygen för att rengöra, vårda och trimma ansiktshåret.

Skäggkammar med breda tänder och stora skäggborstar passar för helskägg. Borstar och kammar med långa handtag används till korta skägg och mustascher. Ett passande fodral av läderimitation eller läder är perfekt att förvara skäggredskapen i.

Köp skäggvård-kit hos parfumdreams

Upptäck en mängd olika vårdset för män hos parfumdreams. Oavsett om du köper ett till dig själv eller ger bort i present – med rätt kombination av skäggvård och verktyg för skägget får du det perfekta skäggvård-kitet.