Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiva rabatter, experttips och mer!

Menu

Parfumdreams

Vårdande rakprodukter

2 Artikel

Rakskum för en skonsam rakning

All rakning är tuff mot huden. Men vi vill ändå inte avstå från släta, hårlösa ben. Framför allt under sommarmånaderna när vi har mindre på oss är det många som önskar sig en len, hårlös hud. En passande rakvård hjälper huden under den tuffa rakningen och har också en vårdande effekt.

Vilken rakvård passar mig?

All slags av rakvård har samma mål: att ge dig en så skonsam och noggrann rakning som möjligt. Om du väljer rakgel, rakkräm eller raklödder är helt och hållet en smaksak. Testa och känn helt enkelt efter vilken slags konsistens du föredrar.

  • rakskum: En populär klassiker. Det luftiga skummet sprayas direkt ur flaskan och har fördelen att det inte täpper till rakhyveln tack vare sin lätta konsistens.
  • Rakgel: Sprayflaskan innehåller ett gel som förvandlas till ett sammetsmjukt skum. Konsistensen är ganska fast så att skummet sitter kvar på huden bra.
  • Rakkräm: En kräm som blir ett mjukt rakskum på huden är perfekt för dig med känslig hud. Den är också perfekt när du reser eftersom krämen går lätt att fyllas i en mindre behållare.

Rakskum för bikinilinjen – skonsam vård för ömtålig hud

Det kan vara lite besvärligt att raka området kring bikinilinjen. Dels är huden där mycket ömtålig. Dessutom bör den sura miljön i intimområdet inte utsättas för irriterande ingredienser som gör att den hamnar i obalans. Ett särskilt rakskum för bikinilinjen tar hänsyn till dessa faktorer för en enkel och skonsam rakning.

Köp rakskum för alla hudtyper hos parfumdreams

Utöver rätt rakskum behöver du så klart också en bra rakhyvel för en noggrann och skonsam rakning. Den och många andra produkter för en silkeslen hud hittar du till bästa pris hos parfumdreams. Få dina favoritprodukter levererade hem till dig och se fram emot en välvårdad hud.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube