Nagellacksborttagning

20 Artikel
57
5/5 baserat på alla kundbetyg

Modern nagellacksborttagning – mild och skonsam

När nagellacket börjar flaga eller du har lust att byta stil och färg är det dags att ta bort nagellacket så skonsamt som möjligt. Tidigare kunde nagellacksborttagningar vara rätt tuffa mot naglarna, men det behöver du inte tänka på numera. Många olika märken erbjuder acetonfria nagellacksborttagningar. Men även om du väljer produkter som innehåller aceton behöver du inte oroa dig för att dina naglar ska bli torra eller skiva sig om du bara använder dem ibland och tar väl hand om dina naglar.

Använd nagellacksborttagningen rätt

Här kommer några tips om hur du blir av med nagellack på händer och fötter lekande lätt:

  • Om du är på resande fot eller har semester är nagellacksborttagnings-servetter extra praktiska. De är indränkta med remover och tar bort nagellacket lekande lätt.
  • Har du använt ett flytande nagellack är luddfria servetter eller bomullsrondeller bäst. Du häller först nagellacksborttagningen direkt på dem.
  • Sedan duttar du servetten eller rondellen mot nageln, därefter är det bäst att trycka servetten eller rondellen mot nageln en stund.
  • Nu kan du enkelt avlägsna allt nagellack genom att dra servetten eller rondellen från nagelbandet till bagelns spets.

Bra removers innehåller även vårdande ingredienser. Sedan kan du smörja naglarna med en kräm förhud och naglar eller med en speciell nagelolja.

Är olyckan framme när du målar naglarna – ett fall för nagellacksborttagning som penna

Vi har alla varit där: Vi har bråttom och råkar måla huden runt fingrar eller tår istället för på naglarna. Ingen fara! Du behöver inte ta bort allt nagellack och börja från början. Det finns praktiska pennor fyllda med nagellacksborttagning som trollar bort mindre och större olyckor i ett nafs. Spetsen är indränkt med remover på samma sätt som en tuschpenna är dränkt med färg. Och den är lika enkel att använda. En nagellacksborttagning i pennform är det perfekta komplementet till din vanliga nagellacksborttagning. Alla som ibland missar när de målar naglarna får den perfekta hjälpen med denna praktiska penna. Så att alla kan glänsa med välvårdade tå- eller fingernaglar.

Nagellacksborttagning från parfumdreams

Upptäck parfumdreams stora utbud av nagellacksborttagning. Du hittar produkter för alla olika sätt att ta bort nagellacket samtidigt som du vårdar naglarna. Det breda sortimentet moderna produkter kännetecknas av att de är skonsamma och kan användas ofta utan några problem. Så att du alltid kan välja ett nagellack som passar din personliga outfit och matchar ditt humör. Snabbt, okomplicerat och felfritt!