Lösögonfransar

141 Artikel
945
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Lösögonfransar

Lösögonfransar, även kallade lösfransar, har aldrig varit trendigare. De ökar varje makeups glamourfaktor och kan användas för allt från en naturlig look till XXL-fransar för dramatiska ögon. Fördelen med lösfransar: Du kan skapa en effektfull ögonmakeup och förstärka looken med lösögonfransarna.

Dessutom behöver du inte gå till en salong för att bättra på dina lösögonfransar. Med ett bra lösögonfranslim och lite träning är det nämligen inte alls särskilt svårt att använda lösfransar.

Många lösfransar att välja bland hos parfumdreams

Lösögonfransar är inte en produkt där en sort passar alla. Välj bland syntetiska ögonfransar i helrad på remsa, äkta klusterfransar eller singelfransar. Syntetiska lösögonfransar av god kvalitet går knappt att skilja från lösögonfransar av äkta hår och med god skötsel och rengöring kan de användas flera gånger. Singelfransar och mindre klusterfransar ser ofta naturligare ut och kan bäras flera dagar i taget om kvaliteten är god och du tar hand om dem väl under tiden. Du ska exempelvis inte använda mascara i så fall, eftersom den kan göra att fransarna bryts när du sover.

Singelfransar limmas tätt intill fransraden. Mot utkanten av ögat kan du skapa en dramatisk effekt med hjälp av längre singelfransar. Använd korta singelfransar när du närmar dig ögonvrån för att framhäva hela ögat.

Tips för att applicera lösögonfransar

Med lite övning, rätt lösfransar och ett bra lösögonfranslim är det faktiskt inte så svårt att använda lösfransar.

  • Kontrollera först att ögonfransremsans längd och klipp av den med en nagelsax till rätt längd om det behövs.
  • Håll i fransremsans båda ändar så att en naturlig båge skapas innan du börjar limma. Det hjälper dig när du ska limma.
  • Innan du limmar lägger du även en eyeliner längs ögonfransarna för att dölja övergången mellan dina fransar och lösfransarna.
  • Applicera ögonfranslimmer på lösögonfransarna med en pincett eller med fingret. Det fäster inte bättre med mycket lim, så överdriv inte mängden. Låt limmet torka i cirka 20 sekunder.
  • Sätt sedan ögonfransarna från inre ögonvrån och utåt och tryck på ögonfransarna tills limmet har torkat helt.

Köp billiga lösögonfransar av hög kvalitet hos parfumdreams

Hitta dina perfekta lösfransar hos parfumdreams. Tack vare det stora utbudet lösögonfransar av syntetiskt eller äkta hår, ögonfransremsor, singel- eller klusterfransar hittar du exakt den produkt som passar dig i vår butik. Om lösögonfranslim inte ingår i setet hittar du naturligtvis även det i butiken. Ta fram dina ögons wow-faktor med hjälp av lösögonfransar!