Lock-Conditioner

21 Artikel
7
5/5 baserat på alla kundbetyg

Balsam för lockigt hår: Speciell vård för den lockiga kalufsen

Lockar behöver extra omsorg och rätt vård. För att lockarna ska behålla sin stuns och elasticitet behöver de en jämn fördelning mellan fukt och protein. Med ett speciellt balsam för lockigt hår förser du ditt praktfulla lockiga hår med värdefulla och viktiga näringsämnen.

Från små, fina lockar till mjuka vågor – detta hår behöver rätt vård. För att undvika att håret trasslar ihop sig, hjälper speciella balsam för lockigt hår. Ett balsam för lockigt hår gör samtidigt att håret blir följsamt.

Lockigt, krulligt, vågigt: Fördelar med balsam för lockigt hår

Schampon rengör hårprakten, men ruggar även upp hårets viktiga skyddande skikt. Ett hårbalsam sluter igen detta skyddande skikt. Vid regelbunden användning av ett balsam förhindrar du skador som att håret bryts av, kluvna toppar och att det blir trassligt.

Det är särskilt de vårdkrävande lockarna som drar nytta av speciella balsam för lockigt hår. Fördelar i en överblick:

  • Hårets skyddande skikt sluts igen, lockarna blir bättre skyddade mot yttre miljöfaktorer.
  • Håret reds lättare ut efter hårtvätten.
  • Genom ett passande balsam för lockigt hår förses håret med tillräckligt med fukt och proteiner. Det gör att det lockiga håret får färre brutna hårstrån.
  • Eftersom balsam optimalt stärker de fina hårtopparna, minskar även de kluvna hårtopparna.

En regelbunden användning av balsam för lockigt hår gör skillnad

Lockarna behöver en regelbunden och intensiv hårvård. Efter varje hårtvätt är ett passande hårbalsam ett måste. Det här gäller: Först schamponerar du håret, sköljer det och därefter fördelar du en tillräcklig mängd balsam i handdukstorkat hår. Se till att fördela balsamet jämnt i håret. Låt balsamet för lockigt hår verka en stund och skölj sedan av det noggrant.

För att ge håret en extra dos av vård, framför allt under vintern, är leave-in-conditioner en fantastisk komplettering i din hårvårdsrutin för det lockiga håret. Efter hårtvätten arbetar du in leave-in-produkten i de lockiga hårtopparna och behöver inte skölja ur den efteråt. Den vårdande produkten skyddar samtidigt mot skadlig påverkan från miljön, som kan leda till brutna hårstrån och kluvna toppar.

Handla balsam för lockigt hår

Lockarna behöver tas om hand extra. Därför finns det speciella hårvårdsprodukter som har tagits fram för att fylla alla behov för det lockiga håret. Högklassiga balsam vårdar håret med välbalanserade sammansättningar av växtextrakt och oljor och gör det mjukt och elastiskt. Resultatet blir lockar med stuns och ett vågigt hår som mjukt rör sig i vinden.

De rätta vårdande produkterna för det lockiga håret hittar du hos leave-in-produkt som harmonierar perfekt och får din lockiga kalufs att glänsa.