Syoss

47
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Syoss: Det unga, framgångsrika hårvårdsmärket

Varumärket Syoss har specialiserat sig på hårvård och erbjuder utöver schampon och hårmasker både stylingprodukter och hårfärg. Syoss grundades i Japan 1977 och står för salongsvackert hår och professionella produkter. Produkterna har utvecklats bland andra av frisörer som själva testat produkterna. Med Syoss ser håret alltid ut som om du kommer direkt från salongen tack vare en silkeslen glans, en styling som håller länge med rejäl stadga och strålande färg.

Vilka Syoss-produkter finns det?

varumärket Syoss har allt du behöver för vackert hår, från hårfärg till vårdande produkter.

  • Syoss coloration: Upptäck hårfärg och toningar som är lätta att använda och ger fantastiska resultat. Syoss erbjuder även hårfärg för ögonbrynen som skonsamt framhäver dina ögon.
  • Syoss hårvård: Syoss erbjuder en mängd produkter som ger dig den där ”direkt från frisören”-känslan. Från basprodukter som Syoss schampo och balsam till specialstylingprodukter, det här varumärket lämnar inget övrigt att önska.

Varumärket riktar sig främst till kvinnor – men numera finns det även Syoss-produkter för män. Många av vårdprodukterna innehåller speciellt samordnade ingredienser som keratin, alger och aminosyror. Det är de som gör produkterna så effektiva.

Hårvård är en integrerad del av den dagliga skönhetsrutinen för de flesta kvinnor, men även för många män. Syoss-produkterna får bäst effekt om du använder dem regelbundet. Så att du kan dra nytta av professionell hårstyling och högkvalitativ hårvård hemma också, och njuta av resultatet varje dag.

Vad är utmärkande för märket Syoss?

Syoss produkter ger dig känslan av att ”komma direkt från frisören”: Med deras produkter är ett silkeslent, blankt hår som du stylar efter egna önskemål inte bara en dröm längre. Produkterna är enkla att använda, priset är överkomligt och resultatet imponerande.

Långt, kort, tunt eller tjockt hår kan tvättas, få styrka och stylas med Syoss-produkterna. Oavsett om din styling måste hålla i 48 timmar, om du bara vill ge det en snabb uppfräschning med torrschampo eller vill fixa en ny hårfärg kvickt – med Syoss finns det inga gränser för din hårvård och styling.

Köp Syoss och kombinera passande produkter

Syoss köper du enkelt hos parfumdreams. Du drar nytta av bra priser och kan sätta ihop ditt eget hårvårdspaket ur vårt stora produktutbud från det populära märket. Det matchar du till ett paket som passar ditt hår perfekt eftersom Syoss har något som passar alla.

Oavsett om du vill ha volymschampo, hårspray för textur och volym, ett power schampo för män eller en cover up-produkt som döljer utväxten på nolltid – hos parfumdreams.se är utbudet stort och du får varorna bekvämt skickade till dig.