Makeup och Hårvård från Revlon

Ett märke som låter tala om sig. Revlon blev känt 1932 tack vare Revlon Reds och det är svårt a… Ta reda på mer

Revlon Makeup och Hårvård

Ett märke som låter tala om sig. Revlon blev känt 1932 tack vare Revlon Reds och det är svårt att tänka sig hur skönhetsbranschen skulle se ut idag utan detta märke. Det sägs att det säljs ett Revlon-läppstift i minuten någonstans i världen. Det här företaget kan därför anses vara en internationell tillgång som tillgodoser kvinnornas önskemål. Företagets filosofi går ut på att kunna erbjuda prisvärda och högkvalitativa kvalitetsprodukter och samtidigt garantera glamour, inspiration och innovation, som är helt avgörande för företaget. Idag omfattar därför skönhetsföretagets sortiment även fina dofter – ytterligare en garant för märkets fortsatta framgångar.

Visste du redan Innehåll

Revlon Professional

Den största glädjen i livet är kärleken – detta citat av Euripides är mottot för kultmärket Revlon. Tillverkaren av kosmetik- och skönhetsprodukter för håret avser därmed kärleken till skönheten. För skönhet är glädje och måste inte vara ansträngande eller dyr.

Revlon grundades 1932 av Charles Revson och hans bror Jospeh samt kemisten Charles Lachman, som står för bokstaven „L” i märket Revlon Professional. Till att börja med tillverkade de tre grundarna endast en produkt: nagellacket. Trots grundarnas begränsade resurser, gjorde nagellacket tack vare en unik tillverkningsprocess stor succé.

Idag utvecklar och säljer Revlon avsevärt mer än nagellack. Man är nu ett globalt ledande företag för dofter, hudvård, skönhetsvård och hårvårdsprodukter som lämpar sig för normalt, känsligt, fett och färgat hår. Revlon Professional-produkter säljs i över 100 länder världen över. Huvudkontoret ligger i New York.

I vår onlinebutik hittar du en mängd produkter från Revlon Professional för en perfekt och professionell styling. Dessa kan du köpa till ett förmånligt pris.

Vad kännetecknar Revlon Professional-produkterna?

Revlon är unik i kosmetikbranschen. Tillverkaren är en av få som avstår helt från djurförsök och det har man gjort i över 25 år. Det visar att bra skönhetsprodukter kan utvecklas och tillverkas även utan djurplågeri. All kosmetika är tekniskt innovativ, säker att använda och uppfyller alla krav. Produkterna är kliniskt testade och skonsamt framställda. Revlon Professional hårvårdslinje säljs världen över. Många kändisar använder märket för sin dagliga styling. Ordspråket lyder ju som bekant: Det ska kännas bra, inte bara se bra ut. Och det är just de som de kvinnliga kunderna uppskattar hos detta märke.

Ingredienser hos Revlon

Alla Revlons produkter består till stor del av naturliga ingredienser som ser till att håret och huden inte torkar ut utan har en sund look.

Bland annat hittar du följande i Revlons produkter:

 • ginkgo,
 • grönt te
 • vindruvor,
 • vegetabiliska oljor.

Revlons produkter innehåller inga färgämnen eller parfymer och de håller hela dagen. Kosmetikan övertygar tack vare sin höga täckförmåga. Makeupen flyter inte ut och ser lika fräsch ut efter tolv timmar som den gjorde vid appliceringen. Kosmetikprodukterna lämpar sig för alla hudtyper. De passar perfekt till alla hudtoner och trollar fram en fin hudtextur utan att täppa igen porerna. Det finns till och med specialprodukter för torr, fet och känslig hud. Läppstiften, mascarorna och nagellacken garanterar ett vackert färgresultat och är lätta att applicera exakt samt enkla att ta bort.

Hårprodukterna och hårvårdsmedlen innehåller dessutom UV-skydd. De skyddar håret från skadlig miljöpåverkan och från uttorkning. Balsamen gör håret mjukare, smidigare och lättare att reda ut. Alla produkter säkerställer därför att håret blir underbart glansigt. Balsamen är så kallade leave-in-produkter som du inte ska skölja ur. Så lyckas du med en snabb styling. Vid olika tester får otroligt många produkter betyget „bra”. Det vittnar om Revlons höga kvalitet.

Vilka Revlon Professional-produkter finns det i vår onlinebutik?

Effektiva, vårdande, verkningsfulla och sunda produkter – Revlon Professional samlar endast de bästa egenskaperna i sin hårvårdslinje. Många skönhetsprodukter har redan uppnått kultstatus. De möjliggör en ultimat styling, innehåller naturliga verksamma ämnen och ger ett glansigt hår. Produkterna, som är perfekta för alla hudtyper, säkerställer mjukt hår samtidigt som de skyddar hårbotten. Inga hårvårdsprodukter innehåller ammoniak eller färgämnen. Produktsortimentet är en riktig tusenkonstnär på hårvårdsområdet och används av frisörer världen över.

Hos oss hittar du högkvalitativa och innovativa vårdande Revlon-produkter till låga priser:

 • Revlon Professional hårvårdsprodukter
 • Revlons vårdande produkter

Till de mest populära produktlinjerna från Revlon Professional hör:

 • EMK,
 • Intragen,
 • Interactives,
 • Nutri Color Creme,
 • Equave,
 • Orofluido,
 • Sensor System,
 • Style Master.

Revlon Professional står för miljövänliga, sunda och naturliga kosmetik- och skönhetsprodukter med fokus på den kvinnliga målgruppen. Det globalt ledande företaget framställer högkvalitativa och effektiva produkter som uppfyller alla krav och behov och är perfekt avstämda efter kvinnors önskemål. Med bara några klick i vår onlinebutik hittar du en passande Revlon Professional-hårprodukt som motsvarar din hårtyp.