Schampo

877 Artikel
17894
4,5/5 baserat på alla kundbetyg
Visste du redan Innehåll

Hårschampo – här börjar hårvården

Att tvätta håret handlar inte bara om att rengöra håret från smuts och svett, utan det har även ett kosmetiskt syfte. Rätt tillvägagångssätt och rätt hårschampo bidrar till att hålla håret glänsande och vitalt. Ett bra hårschampo har även vårdande egenskaper som anpassats efter behoven hos de olika hårtyperna. AOX Soft Cleanser Shampoo i expertserien Vitamino från L'Oréal Professionnel förfinar den naturliga hårstrukturen och ger håret en silkeslen lyster. Detta schampo är välgörande för alla hårtyper. Mythic Oil Shampoo från L'Oréal Professionnel är också lämpligt för alla hårtyper och för känsligt hår. Det innehåller bomullsfröolja och exklusiv arganolja som ger en mycket skonsam hårtvätt, så att schampot kan användas varje dag. Ingredienserna vårdar och skyddar håret och ger det en naturlig lyster.

Du omges av en himmelsk doft hela dagen. Skonsamt, men grundligt: Schampo för torrt och färgat hår. Uppvärmd inomhusluft, solens strålar och inte minst föntorkning gör att håret torkar ut. Då är det bra att använda ett fuktgivande schampo: Hydrate Shampoo från Wella. Schampot innehåller fuktgivande ämnen som tillför fukt redan i hårrötterna utan att tynga ner håret. En välgärning för normalt till torrt hår. Tips: Undvik om möjligt att föntorka håret, utan låt det istället lufttorka när du har tvättat det. Om du har färgat hår vill du kunna njuta av färgen så länge som möjligt. Det kan du med Reflection Bain Chroma Captive Shampoo från Kerastase. Schampot rengör håret noga, men samtidigt milt och skonsamt och skyddar färgen mot att blekas. Hårschampot är också lämpligt för hår med slingor.

Särskilda behov: Schampo för män som ger vackert hår

SP-serien från Wella har tagits fram för män som gärna vill vårda sitt hår. Serien har anpassats efter behoven hos mäns hår och uppfyller alla tänkbara önskemål. Maxximum Shampoo från Wella SP ger fylligt hår som känns kraftigt och möjliggör rätt styling. Hårschampot kan utan problem användas varje dag. Den svarta flaskan med lindgröna detaljer symboliserar kraft och innehållet är också kraftfullt: (3D)-mjällschampot för män från Schwarzkopf Professional är en bra hjälp för män som vill göra något åt mjällproblemet på ett effektivt sätt. I det här schampot kombineras de senaste rönen från (3D) Trichologie: Hur är hårrötterna, hårbottnen och håret på män uppbyggt och vilka behov har de? Schwarzkopf har tänkt på allt – från aktiva verksamma ämnen mot mjäll och en kraftfull vårdande sammansättning till en diskret, behaglig doft. Kliniska tester har visat att håravfall kan fördröjas med rätt hårvård. Produkten Men Care Magnesium & Wheat Shampoo från Korres är ett övertygande bevis på det. Med en kraftfull kombination av mineralämnena magnesium, kalcium, mangan och zink stärks cellerna i hårbottnen så att håret återupplivas. Men inte nog med det, provitamin B5 motverkar dessutom kluvna toppar och ger håret ökad fyllighet. Korres har specialiserat sig på de läkande krafterna hos växter i den grekiska naturen. Samtidigt står på de individuella behoven hos männens hud och hår i fokus.

Fylligt och glänsande hår: ett signum för din utstrålning

Friskt, fylligt och glänsande hår – går det bara att uppnå hos frisören? När du har provat Résistance Bain Volumfique Shampoo från Kerastase kommer du på andra tankar. Med det här schampot får du ett perfekt resultat. Håret blir inte bara friskt från rötterna ända ut i topparna utan blir även lätt att kamma och styla. Lystern och fylligheten i din frisyr kommer att dra beundrande blickar till sig. Den som har fint hår känner till problemet när frisyren faller samman och håret ser glanslöst och tunt ut. Med Enrich Volumizing Shampoo för fint till normalt hår från Wella tillhör detta problem det förgångna. Hemligheten bakom detta hårschampo ligger i de superfina diamantpartiklar som ger håret lyster och gör det smidigt utan att tynga ner det. Du kommer att bli imponerad över hur lätt det är att använda det och hur fräscht det doftar.

Glänsande och smidigt: schampo för slätt hår

 Vill du ha slätt och rakt hår utan att använda plattång? Välj då Liss Unlimited Shampoo från L'Oréal Professionnel. Sammansättningen med keratinolja fyller ut hårsubstansen och gör håret glänsande och smidigt. Nattljusolja och kukuinötextrakt skyddar håret mot oönskad fukt, så att det kan behålla sitt släta utseende under lång tid. Är håret tjockt och bångstyrigt? Då kan Kevin Murphys lyxiga hårvård vara något för dig. Kännetecknande för den här serien är bästa möjliga vård med naturliga ämnen. Här tas hänsyn till de individuella behoven hos just din hårtyp. Håret tillförs nödvändigt fukt för att bevara sin smidiga form och får en vacker och frisk lyster.

Individuellt och elegant: Vårda dina lockar med rätt hårschampo

Den som har lockar undrar kanske hur denna hårtyp ska vårdas och tämjas. Här krävs ett proffs som vunnit högt anseende världen över hos många framstående stylister: Paul Mitchell är känd för sina välgenomtänkta och högkvalitativa hårvårdsprodukter som bygger på naturliga råvaror. Med Curls Frizz-Fighting Shampoo från Paul Mitchell kommer du att bli övertygad. Dina lockar blir elastiska och lätta att styla samtidigt som de tillförs allt som lockigt hår behöver. Lockarna framhäver ditt vackra utseende och du får glädje av dem hela dagen. Tips: Komplettera hårschampot med Spring Loaded Frizz-Fighting Conditioner från Paul Mitchell.

Hårschampo till barn – milt och skonsamt

Barn är särskilt känsliga när det handlar om hårtvätt. Även om du är mycket försiktig går det ibland inte att undvika att de får schampo i ögonen som svider och gör ont. Barns hår är dessutom mycket fint och kräver särskilda vårdande ämnen. Paul Mitchell har tagit fram det underbara Kids Baby Don’t Cry Shampoo. Det innehåller milda, pH-neutrala och lugnande ämnen som kamomill- och blåklintsextrakt. Det känsliga håret på bebisar och småbarn tillförs fukt och skyddas samtidigt mot fuktförlust. Det kan användas dagligen. Tårar under hårtvätten tillhör nu det förgångna.