Nu har vi 25%* rabatt på många artiklar

Menu

Parfumdreams

Läppar från Burt's Bees

Burt's Bees står för naturliga och effektfulla produkter, som innehåller vårdande essenser och använder sig av biets krafter. Den populära tillverkaren erbjuder vårdande produkter och kosmetik för ansiktet, händerna, kroppen och självklart även för läpparna. För hela kroppen ska tillföras fukt och vitaliseras, erbjuder Burt's Bees ett omfattande urval av vårdande produkter för kvinnor och män. Tack vare den naturliga kombinationen av helt rena essenser, som alltid testas noggrant, kan produkterna med fördel också användas av personer med känslig hy och ömtåliga läppar.

Biologiskt naturlig vård för män och kvinnorNästan alla vårdande produkter från Burt's Bees strålar i en gul och inbjudande förpackning, som förutom den ikoniska texten också visar en tydlig bild av ett bi. Läppvårdsprodukterna har en återfettande effekt och ger en god smak på läpparna. De vårdande essenserna försvinner inte, utan tas i stället långsamt och noggrant upp av huden för att ge en jämn spridning av den helande kraften. Många av de högklassiga produkterna finns även i presentset.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 13.07.2024

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube