Molton Brown

83
5/5 baserat på alla kundbetyg

Molton Brown – brittisk kvalitet som hänför alla sinnen

Caroline Burstein grundade sitt första företag 1973 och gav det namnet Molton Brown. När hon namngav företaget tänkte hon på Browns Boutique – en liten affär i South Molton i England, som en gång drevs av hennes föräldrar. I Molton Brown erbjöd Caroline först produkter inom hårvård, som hon själv framställde. Senare utvidgade hon sitt sortiment med kroppsvårdsprodukter och hudvård för män. I alla hänseenden var det en sak som var extra viktig för Burstein: Alla skönhetsprodukter skulle vara tillverkade i England – för högre autencitet och kvalitet.

Den stora produktvärlden hos Molton Brown

Undan för undan avancerade Bursteins affärsrörelse och blev så småningom stället nummer 1 för alla som ville handla högklassiga hudvårdsartiklar. Men det var inte bara lyxig hudvård som var viktigt för Caroline. Hon ville även kunna erbjuda Molton Brown-produkter av högsta kvalitet. Den här inriktningen står sig än i dag. Kunder från när och fjärran kan glädja sig åt högkvalitativa parfymer och kroppsvårdsprodukter, som inte kompromissar med något.

  • Molton Brown-parfym: Det är framför allt parfymserierna som Molton Brown är kända för. Förutom några utsökta damdofter finns det även utvalda herrparfymer samt unisexdofter att bedåras av i sortimentet. Produkterna består av värdefulla essenser, inneslutna i högklassiga flakonger. Speciellt kännetecken för märket: Varje Molton Brown-parfym har en rätlinjig form och stängs med en exklusiv kula, som är som en krona som ligger och vilar på den lilla flaskan. En bestående design, som sticker ut från många andra parfymflaskor.
  • Molton Brown kroppsvård: Förutom duschgel, handlotions, balsam och schampon finns det hos Molton Brown harmoniskt sammanställda presentset, som mottagaren garanterat blir glad åt. Alla produkter innehåller högkvalitativa ingredienser som är vårdande för kroppen och som tar med våra sinnen på en underbar doftresa. Hudvårdsprodukter från Molton Brown är gjorda för dagligt bruk och innehåller mycket värdefulla aktiva ingredienser, som skyddar huden och ser till att den blir optimalt vårdad.
  • Molton Brown Home: Molton Brown har inte bara parfymer och hudvårdsartiklar i sitt sortiment. Företaget erbjuder även passande doftljus som fräschar upp hemmet. Denna hemaccessoar kommer i vintagelook och har dofter som drar åt kanderade bär, citrusfrukter och mysk. För en doftupplevelse som är unik och utstrålar värme och hemtrevnad.

Molton Brown imponerar med en omväxlande palett av olika produkter. De fräscha och vårdande ingredienserna ger unika doftskapelser. Här beblandar sig ros med jasmin och sandelträ, under tiden som svart te harmonierar perfekt ihop med tall och basilika. Varje doftkomposition är en sensationell blandning av fruktiga, eldiga och ljuva essenser, som skämmer bort alla sinnen på ett mycket speciellt sätt.

Upptäck den mångfaldiga världen hos Molton Brown

Skönhetsmärket har mycket mer att erbjuda än bara parfym. Olika aroma-sticks och hudvårdsartiklar, med alltifrån badprodukter i flytande form till Molton Brown-tvålar. Varje produkt sprider underbara dofter, som även har vårdande egenskaper. För varje humör och varje behov finns det hos det framgångsrika engelska företaget en passande doftkomposition, som blir den perfekta följeslagaren under vardagen och vid speciella tillfällen.

Det är av stor vikt för företaget att erbjuda Molton Brown-produkter med enastående kompositioner och långvariga doftupplevelser. Alla produkter är fria från djurförsök och hållbart tillverkade. Många hudvårdsprodukter är dessutom påfyllningsbara – för ett värdefullt bidrag för naturen, som skonar och gör vår planet bättre.

Beställ Molton Brown enkelt och bekvämt hos parfumdreams

Hos Molton Brown finns det högkvalitativa serier för kvinnor och män, som uppfyller alla önskningar. Hos parfumdreams kan du beställa några utvalda produkter, så att du själv blir övertygad om deras utsökta kvalitet. Beställ enkelt Molton Brown till förmånliga priser i webbshopen, så kan du i lugn och ro hemma inspireras och njuta av dessa produkter.