Hår

4012 Artikel
populära produkter de senaste 60 minuterna
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Visste du redan Innehåll

Håret är ett naturligt smycke

Redan i det forntida Egypten gav människor håret särskild uppmärksamhet. Frisyren var en viktig del av ett vårdat yttre. Så är det än idag. Visste du att människan i genomsnitt har 100 000 hårstrån på huvudet? Hårstråna växer 0,3 millimeter per dag. Rätt hårvård spelar en stor roll för att håret ska få ett friskt, smidigt och glänsande utseende. Sortimentet med hårvårdsprodukter är stort och vi har produkter som passar alla behov.

Hårtvätt – mer än ett rent hår

Luxe Oil Keratin Protect Shampoo från Wella rengör håret skonsamt från dagens smuts, tillför det näring och skyddar det med högkvalitativa oljor. Håret strålar av en väldoftande lyster redan efter första användningen. Tips: Låt schampot verka några minuter innan du sköljer bort det noga. Vem vill inte ha fylligt hår? Densifique Bain Densite Shampoo från Kerastase återställer hårets fyllighet. Det verksamma ämnet stemoxydin förbättrar miljön kring hårets stamceller och stimulerar inaktiva hårsäckar. Den beprövade hyaluronsyran lagrar fukt och doserar det sedan till det törstiga håret. Om produkten används regelbundet får håret ett fylligare och sundare utseende.

Balsam gör håret glänsande och elastiskt

Balsam kompletterar hårvården på perfekt vis och ska appliceras när håret har tvättats. Schampot ska appliceras i hårrötterna medan balsam istället ska appliceras på de fuktiga längderna och topparna. Använd framför allt denna vårdande produkt om du vill ha längre hår. Den gör håret lättare att kamma och ger det en vacker lyster. Hårvård som syns. Tillverkaren Kerastase har utvecklat en effektiv hårvård särskilt för slitet hår: Résistance Bain de Force Architecte stärker håret inifrån utan att det tyngs ned tack vare det verksamma ämnet Vita-Ciment®. Håret behöver dock även yttre skydd, och här används Vita-Topseal som omsluter varje hårstrå som en skyddsmantel utan att tynga ner det. Kombinationen av två sorters keratin ger en mycket intensiv och varaktig vård. Håret blir lättkammat, vilket är en stor fördel för långt hår. Tips: Hårvårdsprodukten är mycket effektiv, så applicera bara lite grand. Luxe Oil Conditioning Creme från Wella förbättrar hårets struktur på särskilt känsliga ställen. Mjukgörande jojobaolja, högeffektiv arganolja och andra oljor från hela världen utgör en vårdande sammansättning som ger håret en sund, kraftig struktur och en förförisk doft.

Blont eller brunt hår … hårfärger med strålande nyanser och vital lyster

  Färg ger ett fräscht utseende och stärker utstrålningen. Moderna hårfärger kan ännu mer: De är en del av hårvården och ger håret ett friskt och vitalt utseende. Den patenterade Color Microlight Technologie från Wella skyddar hårstråets yta och gör så att färgpigmenten strålar. Antingen du vill fräscha upp din egen hårfärg eller välja en ny look, så kommer du helt säkert att få komplimanger för ditt livfulla och friska hår. Hårfärger kan användas för att förfina och förbättra blonda hårnyanser och för att täcka grått hår så att du får ett sidenglänsande blont hår. Hårfärgerna Koleston Perfect från Wella finns i många nyanser. Blont, brunt, aubergine, ljusbrunt, ljusblont eller mahogny – urvalet är stort och gör det möjligt för dig att experimentera. Färgerna täcker perfekt, vårdar håret och ger det en frisk lyster som syns. Moderna hårfärger med en vårdande verkan. Hårfärger innehåller idag hudvänliga ingredienser som de flesta tål. Innan du använder en produkt första gången bör du kontrollera att du tål den. Gör testet 48 timmar innan du ska använda den. Läs mer i produktbeskrivningen. Använd endast produkten om testet inte ger upphov till någon hudreaktion.

Hårstyling – underverk på ett lätt sätt

  Det är inte bara kvinnor som uppskattar en välvårdad frisyr. Även män gillar hårvårdsprodukter som är effektiva och lätta att använda. Särskilt för män som är måna om sitt utseende erbjuder vi Homme Poker Paste från L'Oréal Professionel. Det kan appliceras i torrt eller fuktigt hår och ger frisyren en flexibel stadga som håller i många timmar. Vårdande ämnen stärker hårstrukturen och ger ett friskt och vitalt utseende. Hårvård i livets alla skeden för mannen som kräver perfektion. Hårspray skyddar håret mot luftfuktighet och stärker frisyren utan att håret blir klistrigt. Det är så dagens kunder vill ha sitt hårspray och det är just detta du får med L’Oréal Professionel Infinium Pure. Den ultrafina sammansättningen ger medelfast stadga så att frisyren håller formen. Håret får dessutom en naturlig lyster som ger ett vårdat utseende. Dry Pearl Styler Styling Gel från Wella är en speciell hårvårdsprodukt. Den har stadga 3 och tynger därmed inte ner fina hårstrån. Lockar definieras på ett vackert sätt och pärlglansfinishen ger ett elegant utseende. Fördelen är att produkten kan användas i både fuktigt och torrt hår beroende på vilken styrka du vill ha.

Vårdande produkter, tips och accessoarer – ännu mer till håret

Många män upplever att håret långsamt blir grått och att det ser matt och trött ut. Men att färga håret skulle synas för mycket och du föredrar en naturlig lösning. Det är här Natural Shade Gradual Tone från Wella kommer in i bilden. Med schampot och den medföljande tonern kan du steg för steg återställa hårets naturliga färgton tack vare en smart teknik och ett stort antal olika färgpigment. Wella har också tagit fram en borste speciellt för detta syfte. Både kvinnor och män kan använda den vårdande oljebehandlingen från Moroccanoil. Värdefulla, vitaminrika ämnen gör att slitet hår och spröda toppar återfår sin lyster och elasticitet och håret blir fylligt och vackert igen. Håret blir kraftigare och enklare att forma. Moroccanoil® är ett lyxmärke bland hårvårdsprodukterna och har en imponerande framgångssaga bakom sig. De rikhaltiga hårvårdsprodukterna med arganolja har tagit många framstående stylisters hjärta med storm och hjälper dem att fullända sina prominenta kunders utseende.

I serien Steampod Fatale LIMITED EDITION erbjuder L'Oréal Professionnel en högteknologisk ångplattång som klarar allt. Håret tämjs och plattas skonsamt vid låga temperaturer. Tips: Applicera L'Oréal Professionnel Steampod Replenishing Smoothing Cream i håret innan du plattar det. Den bästa hårvården är inte alls lika effektiv utan riktiga hårborstar. Med hårborstar från ghd optimerar du din hårvård. Använd hårborsten Ceramic Brush när du vill föntorka långt hår på så kort tid som möjligt. Hårborstens keramikstomme kan nämligen lagra värmen. När du vill styla håret bör du välja hårborsten Radial Barrel. Naturborsten behandlar håret skonsamt och ger det den volym du vill ha. Behöver du en bra kompaktborste på resan? Då är Compact Styler Gold Rush från Tangle Teezer helt rätt för dig. Denna lilla allroundborste anpassar sig efter alla hårtyper och fixar frisyren blixtsnabbt utan att slita och fastna. Den vackra guldskimrande designen gör dig på gott humör och drar blickarna till sig.

Även detaljerna är viktiga i en väl genomtänkt hårvård. Den som har långt hår vet hur det är att leta efter den perfekta hårsnodden. Den ska vara praktisk, se vacker ut och kunna användas på många olika sätt. Mixed Crystal Clear från invisibobble är en listig innovation som du snart inte klarar dig utan. Inte bara det stora urvalet av färger är ett plus utan även den spiralformade designen. Brutna hårstrån, kluvna toppar och skador på håret på grund av frisyren tillhör det förgångna. Du kan även använda hårsnodden när du simmar, eftersom den inte suger upp vatten. Den perfekta följeslagaren i alla situationer. Det blir så roligt att styla håret att du ständigt vill prova nya varianter. Se fram emot dina nya frisyrer som kan få en överraskande effekt.