Bara det bästa - spara 20%* på mors dag

Menu

Parfumdreams
Torr hud 7 Artikel

Torr hud från ALCINA

Alcinas produktlinje för torr hud förebygger rynkbildning, är återfuktande och ger en behaglig hudkänsla utan spänningar. Olika orsaker för torr hud bekämpas. Huden kan påverkas av genetiska anlag, hormonell påverkan och väder. Den omfattande vårdserien från Alcina ger torr hud en ny fräschhet och vitalitet. De olika produkterna finns i forma av krämer, masker och rengöringsprodukter, vilket gör att den optimala lösningen finns för varje tid på dygnet.

Skonsam rengöring och vård för torr hudTorr hud åldras snabbare. Avsaknad av fukt gör att rynkor snabbare bildas. Därför tillför kosmetikalinjen för torr hud från Alcina inte bara fukt som bevaras flera timmar, den förebygger också att huden åldras snabbt. Speciella Anti-Aging produkter har dessutom berikats med värdefulla ingredienser som hyaluronsyra och läkesilverax för att varaktigt förbättra hudens utseende. För en intensiv vård finns produktlinjens 5-minutersmask. Den ger omedelbart torr hud mer fräschhet och gör att den ser mycket slätare ut. Torr hud kan skonsamt rengöras med en olika typer av rengöringsprodukter som är speciellt anpassade för detta ändamål. Torr hud reagerar ofta med irritationer och spänningar efter en grundlig rengöring. Alcina-linjens krämiga formler förhindrar denna effekt och möjliggör en mild och samtidigt pordjup rengöring.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 20.05.2024.

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube