Skäggvård från 1o1 Barbers

Det är inne med skägg igen. På samma sätt som håret på huvudet behöver du även vårda ansiktsbehåring… Ta reda på mer
3
5/5 baserat på alla kundbetyg

Skäggvård Vårdprodukter för män från 1o1 Barbers

Det är inne med skägg igen. På samma sätt som håret på huvudet behöver du även vårda ansiktsbehåringen ordentligt för att få ett bra skägg. Skäggvårdsserien från Gents & Giants består av flera delar och innehåller produkter du inte kan vara utan – framför allt inte när ditt skägg blir längre. Skäggvård ska ses som en del av din dagliga skönhetsvård. Om du tvättar och kammar skägget varje dag ser det välvårdat och snyggt ut. Med skäggvårdsprodukterna från Gents & Giants kan du vårda ditt skägg på bästa sätt. Detta set innehåller

skäggborstar av olika storlek

, med vilka du enkelt och snabbt kan forma ditt skägg som du vill ha det. Du vårdar ditt skägg på morgonen samtidigt som du vårdar hår och ansikte. De praktiska och kompakta skäggborstarna är också mycket smidiga att ha med när du åker iväg någonstans. Ta med dig dem när du reser bort ett par dagar eller om du ska ut på en aktivitet på kvällen. De praktiska skäggvårdsprodukterna från Gents & Giants kan du när som helst ta fram och använda för att snabbt fixa till ditt skägg.

De robusta skäggborstarna är utformade efter skäggets speciella struktur.

Skäggvårdskollektionen från Gents & Giants innehåller två stora och två små borstar. Kombinera borstarna individuellt efter ditt eget personliga skäggvårdsprogram. Ett kort skägg vårdas på ett annat sätt än ett långt skägg. De två mindre borstarna i skäggvårdskollektionen är avlånga eller ovala och ligger därför mycket bra i handen. Borstarna är så kompakta att du kan ha dem i din väska utan att de märks. Om du har längre skägg ska du välja de två större modellerna som även de är mycket bekväma att använda.