Eftersom mamma förtjänar det bästa

Menu

Parfumdreams
Pyunkang Yul 3 Artikel

Pyunkang Yul

Kvalitetshudvård från Pyunkang Yul för en frisk och vacker hud

Hudvårdsprodukter från Korea blir allt mer omtyckta. Med det sydkoreanska märket Pyunkang Yul har vi fått ytterligare ett företag på den europeiska marknaden som övertygar med sina högkvalitativa produkter.

Vad är utmärkande för märket Pyunkang Yul?

Hudvårdsmärket Pyunkang Yul kommer från Sydkorea och satsar på naturliga ingredienser och minimalistiska sammansättningar. Det grundades av Pyunkang Oriental Medicine Clinic. Produktsammansättningarna bygger på traditionell asiatisk örtkunskap och är därför mycket hudvänliga.

Utmärkande för märket är:

  • Naturliga ingredienser som växtextrakt, rötter och örter ingår i krämerna och gör dem hudvänliga. Vid valet av innehåll läggs vikt vid högkvalitativa och hållbara ingredienser.
  • Minimalistiska sammansättningar som bygger på verksamma ämnen som främjar en frisk hud och är lämpliga för känsliga hudtyper.
  • Fuktgivande vård är en viktig fokus för märket Pyunkang Yul, som lägger vikt vid att produkterna lugnar och återfuktar huden. Hudbarriären stärks och hudens fukthalt bevaras.
  • De lyckas med att balansera tradition och modern forskning. Traditionell koreansk medicin i kombination med framsteg som gäller de valda ingredienserna samt den holistiska filosofi som ligger bakom produkterna.

Pyunkang Yul står inte bara för ansiktsvård, utan även för en frisk hud. Märket har ett nära samarbete med dermatologer och rådgör med dem vid utvecklingen av nya produkter, så att de ska kunna uppfylla hudens behov. På så sätt har Pyunkang Yul vunnit förtroende hos dermatologer och experter inom kosmetikabranschen och inte minst många köpare i Asien, Europa och resten av världen.

Vilka produkter har Pyunkang Yul i sitt sortiment?

I Pyunkang Yuls sortiment hittar du allt som en strålande hud behöver. Grunden för en lyckad ansiktsvård är Pyunkang Yuls ansiktsrengöring. Ansiktet tillförs en generös portion fukt från Pyunkang Yuls serum. Avslutningsvis gör fuktkrämen huden smidig och tillför fukt hela dagen. Även Pyunkang Yul hårvårdsprodukter hittar du hos parfumdreams.

Köp Pynunkang Yul och känn dig vacker och välvårdad

Upptäck produkterna från Pyunkang Yul i onlineshopen hos parfumdreams. Produkterna kan kombineras med varandra och skapar en hudvårdsrutin i flera steg – bestående av exempelvis serum och Pyunkang Yul fuktkräm. På så sätt kan produkterna uppnå sin fulla verkan. Beställ produkterna för din nya hudvårdsrutin idag.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube