Spara 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

adidas Functional Male Power Booster Deodorant Spray

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
beskrivning
Deodorant Spray, Power Booster
Linje
Functional Male
Produktserie
Hudvård
Power Booster Deodorant Spray från Adidas är det perfekta valet för sportiga män som letar efter en pålitlig deodorant. Deodorantsprayen hjälper till att neutralisera obehagliga lukter och ger dig en härlig fräschör för att klara av alla utmaningar i vardagen. Power Booster är också särskilt ekonomisk och håller hela dagen, så den bör inte saknas i någon hudvårdsrutin. Functional Male Power Booster - högeffektiv deodorantspray för män Power Booster Deodorant Spray är en mycket effektiv deodorant för män. Den innehåller Adidas personliga värme- och kroppsvårdsformel, som aktivt dämpar svettning och neutraliserar kroppslukt. Den unika formulan i Power Booster Deodorant Spray ger långvarigt skydd och fräschör. Functional Male Deodorant Spray från Adidas är det perfekta valet för den sportiga, aktiva mannen. Deodoranten har en långvarig effekt och håller dig fräsch hela dagen. Doften är stark och maskulin. Ingredienserna är naturliga och har en antibakteriell effekt. Deodoranten är dermatologiskt testad, mycket väl tolererad och idealisk för daglig hudvård.
Innehåller
BUTANE-ISOBUTANE-PROPANE, ALCOHOL DENAT., PROPYLENE GLYCOL, PARFUM/FRAGRANCE, LIMONENE, TRIETHYL CITRATE, MENTHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, TOCOPHEROL, BHT.
0,0
0
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 24.06.2024.

******Premium-rabatten gäller inte på presentkort. Alla övriga villkor finns på www.parfumdreams.se/parfumdreams-premium

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube