Spara 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

adidas Functional Male Ice Dive Deodorant Spray

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
beskrivning
Deodorant Spray, Ice Dive
Linje
Functional Male
Produktserie
Hudvård
Functional Male Deodorant Spray Ice Dive från Adidas är ett måste för varje modern man. Den fräscha doften är en perfekt kombination av energi och elegans, vilket gör den till en av de mest populära deodorantsprayerna på marknaden. Deodoranten ger 24-timmars skydd mot dålig lukt, är lätt att använda och idealisk för daglig hudvård. Med sin behagliga, maskulina doft hjälper den dig att må bra och få ut det mesta av din dag.

Ice Dive Deodorant Spray: uppfriskande doft för daglig hudvård

Functional Male Deodorant Spray Ice Dive från Adidas innehåller aloe vera som lugnar och vårdar huden samtidigt som den hjälper till att bryta ner svettlukt och hålla dig fräsch hela dagen. Ice Dive deodorantspray innehåller också vitamin E, som fungerar som en naturlig antioxidant och säkerställer optimal hudvård. Addidas deodorant är också hypoallergen, så du kan vara säker på att den inte kommer att orsaka några allergiska reaktioner. Functional Male Ice Dive Deodorant Spray från Adidas är perfekt för alla tillfällen. Den fräscha doften hjälper dig att alltid vara cool och självsäker - oavsett om du ska till gymmet eller på en romantisk dejt. Den innovativa formulan återfuktar utan att lämna några rester eller fläckar. Den gör varje dag mer effektiv och hjälper dig att prestera ditt bästa i alla situationer.
Innehåller
BUTANE-ISOBUTANE-PROPANE, ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, PROPYLENE GLYCOL, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, CITRAL, GERANIOL, MENTHYL PCA, ETHYL MENTHANE CARBOXAMIDE, MENTHYL LACTATE, VANILLYL BUTYL ETHER.
0,0
0
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 24.06.2024.

******Premium-rabatten gäller inte på presentkort. Alla övriga villkor finns på www.parfumdreams.se/parfumdreams-premium

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube