Bara det bästa - spara 20%* på mors dag

Menu

Parfumdreams

Visste du redan Innehåll

Rasasis parfymer – orientalisk utstrålning

Märket Rasasi är ett familjeföretag i Dubai. 1979 grundades företaget Rasasi Perfumes Industry LLC av Abdul Razzak Kalsekar. Än idag är han ägare av och vd för Rasasi. Hans sex söner för traditionen och pappans vision vidare. Var och en av dem har specialiserat sig på ett speciellt område av företaget för att uppnå det viktigaste företagsmålet: att se till att märket fortsätter att växa. I över 40 år har företaget varit ekonomiskt framgångsrikt och visat prov på en obestridlig talang när det gäller att skapa omisskännliga doftkompositioner. Dofterna från Rasasi står för hög kvalitet, lyx och elegans. De orientaliska och västorienterade dofterna är internationellt uppskattade för sin förtrollande originalitet och man har en fast kundkrets världen över.

Fängslande dofter för Orienten och västerlandet

Rasasi är en av pionjärerna på området „mono brand”-parfymerier. I mitten av Dubai ligger Rasasi Store som imponerar med sitt unika marknadsföringskoncept, sin atmosfär och sin service. Ytterligare en milstolpe i Rasasis historia var lanseringen av märket „Blue Lady”. Denna doft fick stort erkännande även i västerlandets doftsortiment. Men ännu mer framgångsrika är dock företaget med sina orientaliska dofter. Hos de regionala kunderna hör dessa till de mest älskade parfymerna. Och sist men inte minst är det skälet till varför Rasasi hyllas som en parfymeriets mästare.

Från litet parfymföretag till en global aktör

Elegans, kvalitet, innovation och konkurrenskraft är egenskaper som kan användas för att beskriva Rasasi. Under de sista årtiondena har Rasasi utvecklats till en mästare på parfymerikonstens område och imponerar sina kunder med en lyxig stil och fingertoppskänsla när det gäller att skapa raffinerade doftkompositioner. Dessa aspekter har gjort det lilla familjeföretaget till en regionalt marknadsledande aktör. Präglad av innovationslusta och obändig entusiasm när det gäller dofter, är Rasai ett företag som vidareutvecklas konstant och det var länge sedan man tog sina första steg in på den globala marknaden. I emiraten kan Rasasi idag stoltsera med 165 elegant utformade butiker med läge i stora och populära shoppinggallerier. Parfymmärkets dofter exporteras idag till över 60 länder.

Lockande doftlekar för alla typer

Rasasis sortiment erbjuder rätt doft oavsett personlighet. Rasais älskade dofter har erövrat sina kunders hjärtan och tilldrar sig allt mer uppmärksamhet från erfarna doftkonnässörer. Doften La Yuqawam Pour Femme är en av de mest populära parfymerna. Översatt betyder detta „den oemotståndliga”. En komposition av bergamott, citron och rökelse omgiven av en fläkt av ylang ylang sprider en behaglig fräschör över huden. Bushra däremot är en doft med kanelnyanser och rosépeppar. Parfymen är ett kryddigt äventyr och även en av Rasais kändaste dofter. Den orientaliskt inspirerade doften Egra Men är sammansatt av komponenter med fräsch framtoning samt inslag av trä, t.ex. en, fikon och grapefrukt. Rasai har även en unisexparfym i sortimentet. Afshan doftar av saffran och blommor och kan bäras av både kvinnor och män. De olika parfymerna imponerar inte bara genom stimulerande dofter utan även flaskornas utseende är unikt. De exklusiva flaskorna är designade i orientalisk stil och håller mycket hög kvalitet.

Kvalitet för utsökta dofter

Hos Rasasi lägger man stor vikt vid kvalitet. Märkets motto lyder: „Högkvalitativa produkter till ett enastående pris.”. Hos Rasasi dagtingar man aldrig med kvaliteten.  Man gör regelbundna investeringar för att se till att hålla en kvalitetsmässigt hög standard. Rasasi använder sig alltid av de senaste metoderna och teknikerna för att ständigt tillhöra de främsta i branschen. Alla arbetsområden är underkastade de allra strängaste kvalitetskontroller och noggranna tester. Alla produkter uppfyller kraven i internationella standarder, för endast så kan Rasasi göra anspråk på att vara en global aktör inom doftsegmentet. Dessutom lägger märket även vikt vid höga kvalitetsstandarder hos sina underleverantörer. När man anlitar externa leverantörer är därför personliga inspektioner på plats av högsta prioritet för Rasai för att man ska kunna leva upp till de höga kvalitetsanspråken.

Rasasis doftvärld

Ge dig in i Rasias orientaliskt doftande värld och förlora dig i drömmar från tusen och en natt. Dofterna tar dig med storm och du kommer aldrig mer att kunna undvara dessa spännande sammansättningar med orientaliskt och västerländskt temperament. 

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 20.05.2024.

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube