Bara det bästa - spara 20%* på mors dag

Menu

Parfumdreams
Invisibobble 2 Artikel

Invisibobble

Bakom det roliga namnet Invisibobble finns ett innovativt företag som specialiserat sig på hårsnoddar och accessoarer i olika färger och varianter. De fina accessoarerna ser inte bara väldigt snygga ut, de har även indirekt en vårdande verkan på håret och fixar snabbt och lätt till en varsam styling. Alla hårsnoddar från detta märke liknar en spiralformad kabel som ger ett varierande tryck mot håret, vilket har en skonsam effekt. Detta är bra för håret eftersom det inte slits av eller skadas på andra sätt. Gummit är mjukt och känns knappt. Oavsett om det är ett hjälpmedel för att fixa håret eller bara ett sätt att sätta upp det: dessa färgglada hårsnoddar är alltid rätt.

Enorm färgrepertoar med finessAccessoarerna från Invisibobble kommer i alla upptänkliga färger för att kunna passa till alla stilar och hårfärger. Chockrosa möter klassiskt svart, subtil silver samsas med turkos à la Medelhav. Denna enorma färgrepertoar är en av märkets styrkor eftersom det går att variera och kombinera accessoarerna i all oändlighet. Enformighet finns inte bland Invisobobbles hårsnoddar. Dessutom kommer ditt hår tacka dig för den varsamma behandlingen genom att hålla sig snyggt glänsande och med perfekt textur.

Dubbel nyttaNär du inte behöver Invisibobbles accessoarer i håret kan du utan vidare låta snoddarna fungera som armband så länge. Den tänjbara spiralformen passar utmärkt runt handleden och blir ett smycke i sig med de snygga färgerna. Dessa praktiska prylar kommer ursprungligen från München men säljs över hela världen. De färgglada accessoarerna med det roliga namnet sprider sig alltså över hela världen, kanske för att de även är så skonsamma mot känsligt hår.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 20.05.2024.

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube