ERBJUDANDEPREMIUM
Alpecin - Schampo - Shampoo med dubbel effektAlpecin - Schampo - Shampoo med dubbel effekt

Schampo
Shampoo med dubbel effekt från Alpecin

5
200 ml
-58% för icke bindande prisrekommendation

BP: 535 kr* / 1000 ml 200 ml

På lager

Flame 107 kr*
Shop pris 253,00 kr*
du sparar: -58% du sparar: -62%
Slutsåld
 
Artnr. 705407

Du kanske även tycker om något av detta

Beskrivning från Schampo Shampoo med dubbel effekt från Alpecin

Produktserie: Hårvård
Linje: Schampo
beskrivning: Shampoo med dubbel effekt

Schampot Doppel-Effekt från Alpecin motverkar mjäll och håravfall på en och samma gång. Först står den intensiva kombination av de verksamma ämnena salicylsyra och octopirox för en noggrann rengöring från mjäll och överflödigt talg. Tillsammans med Piroctone Olamine har de en antiinflammatorisk och antimikrobiell verkan och motverkar på så vis att nytt mjäll bildas. När hårbotten har rengjorts grundligt tar i samma hårtvätt anti-håravfall-effekten vid. För detta ändamål tränger ett stimulerande koffein-komplex in i hårrötterna, där det specifikt förebygger håravfall. Denna dubbla verkan gör att schampot är världsunikt.

Hårvård, som gjord för män

Mjäll och håravfall räknas till de vanligaste problemen som män har med hårbotten. Ungefär en tredjedel av alla män lider av mjäll. Håravfall är till och med ännu vanligare. 50 procent av alla män har det genetiska anlaget för tidigt håravfall, vilket hör samman med ett hormonöverskott. Eftersom hårrötterna är känsliga mot hormonet, tynar de med tiden bort. Håravfall är följden av detta. Schampot från Alpecin motverkar denna tendens i och med att det leder en hög dos av koffein rakt in i hårets rötter. Redan efter 120 sekunder har det verksamma ämnet nått sitt mål och bildar där ett förråd under 24 timmar. För att uppnå en optimal effekt bör därför schampot Doppel-Effekt masseras in i två minuter och därefter noggrant sköljas ur.

Har du frågor om produkten?

Innehåller från Schampo Shampoo med dubbel effekt från Alpecin

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-2, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauroyl Glutamate, Ca¬eine, Panthenol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Salicylic Acid, Sodium Chloride, Piroctone Olamine, Sodium Citrate, Propylene Glycol, Citric Acid, Polyquaternium-7, Menthol, Zinc PCA, Niacinamide, Tetrasodium Etidronate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Parfum, Limonene, CI 60730

Kundomdömen
4,4 (5 Kundomdömen)

* Innehåller omdömen om internationella parfumdreams-butiker. Omdömena är inte verifierade avseende äkthet

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon