Få 21%** som nyhetsbrevsprenumerant

Menu

Parfumdreams

Taft: Hårstyling som ger stadga

Form och stadga för varje tidsanda: Så sammanfattas namnet Taft, som sedan 1956 är en fast del av Schwarzkopfs produktportfölj. Taft presenterade detta år den första hårsprayen på den europeiska marknaden, ett år efter att sprayen hade börjat användas i frisörsalongerna. Sprayen, som marknadsfördes som ett flytande hårnät, är fortfarande populär. Sedan 1971 är hårsprayen känd som 3-väder-Taft och denna hårstylingprodukt är lika efterfrågad som tidigare.

  • Taft hårspray: Hårstylingklassikern finns i olika varianter, från lätt till mycket stark stadga.
  • Taft hårgel: Om du vill få mer fasthet till frisyren, passar hårgel bra. Frisyren håller hela dagen och gör det möjligt att styla håret på många olika sätt.
  • Taft hårmousse: Den rätta hårmoussen ger en bra grund för volym från rötterna och ett hållbart stylingresultat. Även här finns det hos Taft ett stort urval, som gör att du hittar den rätta produkten för dina behov.

Alla produkter från Taft är utan animaliska ingredienser och framtagna utan djurförsök. Veganer och vegetarianer kan använda dessa stylingprodukter utan betänkligheter.

Produkter från Taft, föregångare för miljövård och hållbarhet

Redan 1987 tog Schwarzkopf initiativ till att alla Taft-produkter med drivgas i tidens anda skulle bli fria från freoner. Under 80-talet blev det bekant att dessa freoner ökar växthuseffekten. 1989 blev de förbjudna. Taft var en av de första tillverkarna av hårsprayer som avstod från freoner. Idag används en ofarlig blandning av propan-butan.

Handla produkter från Taft – styling utan mikroplaster

Mikroplaster har sedan en tid tillbaka visat sig vara mycket skadliga för miljön. Dessa pyttesmå plastartiklar belastar inte bara hav och marina djur, utan påverkar även människornas hälsa. Redan 2014 togs fasta mikroplastartiklar bort från Taft-produkterna i Europa.

Upptäck produktvärlden från Taft hos parfumdreams och haffa dina hårstylingprodukter till de bästa priserna.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube