Bara 48 timmar! -22%* rabatt
Spara nu!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua del Garda Zenzero E Vetiver Eau de Toilette Spray

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
beskrivning
Eau de Toilette Spray,
Linje
Zenzero E Vetiver
Produktserie
Unisexdofter
Zenzero E Vetiver Eau de Toilette Spray från Acqua del Garda är för män och kvinnor. Doften är fräsch och blommig med fruktiga ackord. Flaskan är en cylinder med tung bas och sluttande axlar. Flaskan är försedd med en gyllene kapsyl. På den diskreta etiketten syns en trollslända samt doftens och etikettens namn. Den namnlösa parfymören har skapat en toppnot av färsk ingefära och syrlig grapefrukt för Acqua del Garda Zenero E Vetiver. Rosor, liljekonvalj och jasmin utgör hjärtnoten. Basen består av cederträ och vetiver med bärnsten och mysk.

Inspirerad av en semester, du kan drömma här

Eau de toilette-sprayen Zenzero E Vetiver har inspirerats av dofterna från Medelhavet, av en solig dag på stranden. Dofterna som sprids från trädgårdarna och får dig att vilja ta ett djupt andetag. Summerig och elegant, ledig och avslappnad, både feminin och maskulin - Acqua del Gardas Zenzero E Vetiver Eau de Toilette Spray tilltalar alla dem som vill drömma om sommar även på hösten. Denna doft inbjuder dig att ta en avslappnad syn på allt. Den för nämligen tillbaka solen även på regniga dagar.
Innehåller
ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, BHT, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, D-LIMONENE, ISOEUGENOL, LINALOOL
0,0
0
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 31.05.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube