Spara 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua del Garda Route III Soave Eau de Parfum Spray

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
beskrivning
Eau de Parfum Spray,
Linje
Route III Soave
Produktserie
Parfymer för kvinnor
Route III Soave Eau de Parfum Spray från Acqua del Garda är en av fyra dofter från en kollektion som återkallar mångfalden av italienska landskap. Inspirerad av Gardasjön, vingårdar och olivträd välkomnar denna doft dig med en omisskännlig vinnot. Den här gången kommer du att känna dig omsluten av den berömda Soave när du öppnar sprayen och låter den genomsyra din vardag.

Rena Gardasjön

Route III Soave är attraktivt förpackad, som vanligt för Acqua del Garda, och har också seriens varumärke: trollsländan. Den är en vanlig syn vid Gardasjöns stränder och symboliserar ofta floran och faunan i en hel region. Den symboliserar också frihet och elegans. Kanske är detta typiska egenskaper som också passar dig? Då kommer du att bli förtjust över de olika dofterna i Acqua del Garda-sortimentet! Företaget bakom det är Distribuzione Lusso SRL, som skapade varumärket baserat på sin kärlek till Italien och alltid är orienterat mot dess många aspekter. Tips: Route III Soave Eau de Parfum Spray är också en lämplig present tack vare sin eleganta förpackning. Vad sägs om att ge bort doften tillsammans med vinet med samma namn för att erbjuda en mental resa till Italien?
Innehåller
ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39C), PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL,BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, D-LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, BHT, FARNESOL, ISOEUGENOL
0,0
0
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 24.06.2024.

******Premium-rabatten gäller inte på presentkort. Alla övriga villkor finns på www.parfumdreams.se/parfumdreams-premium

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube