Få 21%** som nyhetsbrevsprenumerant

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua del Garda Candles Route II Olive Glasljus 22

På lager
Artnr.
PayPalKlarna fakturaMasterCardVisa
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
beskrivning
Glasljus 22, Route II Olive
Linje
Candles
Produktserie
Accessoarer
Med Acqua del Garda Route II Olive Glass Candle väljer du ett doftljus som för in italiensk känsla i ditt hem. Ljusets doft kombinerar kryddiga, fräscha och lätt syrliga noter av bergamott och citron med doften av fikon och oliver. Doftkompositionen berikas av en blommig till träig basnot. Den smakfulla designen av burken i en subtil mintgrön färg avrundar wellnessupplevelsen estetiskt.

Route II Olive Glass Candle från Acqua del Garda

kännetecknas av en lång brinntid på 60 timmar. Korta ner veken från en längd på 1 cm. Detta förhindrar inte bara flimmer och rökutveckling, utan förhindrar också att ljuset brinner för snabbt. Om du vill njuta av doften från flera ljus bör du hålla ett avstånd på minst 10 cm mellan dem. Acqua del Garda har sin hemvist nära Gardasjön i Italien, som också har inspirerat till varumärkets namn. Det betyder "Gardas vatten". Här, mellan Po-dalen och de italienska alpernas södra utlöpare, har kreatörer alltid tyckt om att hämta kraft och energi.
Innehåller
1- (1,2,3,4,5,6,7,8-Octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl) ethan -1-one methyl cedryl ketone, 3-methyl-4- (2,6,6-trimethyl-2- cycloheesen -1-yl) -3-buten-2-one, Hydroxycitronellal, 2-methyl-3- (p-isopropylphenyl) propionaldehyde, alpha-methyl-1,3-benzodioxole-5-propionaldehyde, Citronellol, Phenol, 2-Methoxy- 4- (2-propenyl), d-limonene.
0,0
0
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube