Bara det bästa - spara 20%* på mors dag

Menu

Parfumdreams
0 (0)

ALCINA Sminktillbehör Ögonbrynspensel

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
Varje liten detalj räknas när du skapar den perfekta ögonmakeupen. Med ögonbrynsborsten från Alcina Tools har du det perfekta verktyget för att sätta scenen för ditt ansikte. Eftersom effekten av ansiktet påverkas avsevärt av ögonbrynen.

Ergonomisk och oumbärlig

Eftersom ögonbrynsborsten från Alcina Tools har ett praktiskt kort handtag, ligger den särskilt bra i handen och passar i alla sminkväskor. Den ergonomiskt avfasade borstformen gör det till en barnlek att applicera ögonbrynspuder med extrem precision och arbeta in det i brynhåren. Tack vare de särskilt mjuka, tätt packade borsthåren känns varje penseldrag behagligt mjukt. Denna borste är oumbärlig, särskilt för mer komplicerad ögonmakeup, för att säkerställa snabb och säker applicering av produkterna. Resultatet blir en naturlig look som ger ansiktet den perfekta inramningen. Detta verktyg gör det också enkelt att skapa särskilt djärv ögonmakeup. Höjdpunkter kan också placeras exakt där du vill ha dem under ögonbrynsbenet för att ge ansiktet mer djup och uttryck.
0,0
0
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 20.05.2024.

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube