Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiva rabatter, experttips och mer!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

ALCINA Sminktillbehör Makeup-svamp rund

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
Den runda sminksvampen från Alcina-serien är ett av de högkvalitativa verktygen för färgkosmetik. Tack vare de noggrant utvalda materialen kan du med tillbehöret jämnt applicera foundation och rikta täckningen av rodnade områden eller blemmor. Svampen säkerställer hög täckning av sminkprodukter för hudtonen. Med sin runda form rekommenderas svampen för varumärkets Touch up Powder, till exempel.

Mångsidig kosmetik och professionella verktyg för individuell skönhet

. Du kan integrera den runda sminksvampen i puderdosan med spegel och ha allt till hands för spontana touch-ups när du är på språng. För produkter som Matt Sensation Powder är det värt att ta en titt på den ovala svampen från Alcina. Det välkända varumärket är baserat i östra Westfalen och syftar till att betona kvinnans magiska aura med sin ansiktsvård, kroppsvård och sminkportfölj. Företaget tar hänsyn till kundernas individuella egenskaper och krav med differentierade linjer.
0,0
0
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 30.04.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube