Bara det bästa - spara 20%* på mors dag

Menu

Parfumdreams
0 (0)

ALCINA Fet hud Sos-Stick

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
SOS-stiftet från Alcina Professional är den effektiva omedelbara hjälpen för fet till blandad hud. Med sina speciella aktiva ingredienser har det vårdande stiftet en desinficerande och antibakteriell effekt. Hudföroreningar och fläckar torkas snabbt ut så att läkningsprocessen kan börja och främjas. Den lilla applikatorn kan användas för att applicera behandlingen specifikt på enskilda finnar och pormaskar. Tack vare den lilla storleken är stickan mot finnar lätt att använda och praktisk att bära med sig, så att SOS-stickan också kan ge första hjälpen när du är på språng.

Omedelbar hjälp mot blemmor, finnar och pormaskar

. SOS-stiftet för fet till kombinerad hud från Alcina Professional innehåller salicylsyra, som använder sina antibakteriella egenskaper som den huvudsakliga aktiva ingrediensen för att läka blemmor och fläckar. Alkoholhalten på 40 % stöder den antibakteriella effekten, har en lugnande och desinficerande effekt på huden och påskyndar framför allt uttorkning av fläckar. Andra ingredienser som salviavatten (Salvia officinalis Leaf Water), panthenol, allantoin och urea har en ytterligare hudvårdande effekt. Läkningsprocessen främjas och de drabbade hudområdena får näring.

Användning:

SOS-stick för fet till kombinerad hud från Alcina Professional kan användas omedelbart när finnar, blemmor eller pormaskar dyker upp. Dutta bara stiftet flera gånger på de drabbade enskilda fläckarna eller områdena och låt sedan arbeta och läka! Torka inte av igen.
Innehåller

Aqua, Alcohol Denat., Salvia Officinalis Leaf Water, Salicylic Acid, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Panthenol, Laureth-10, Pentylene Glycol, Glycyrrhetinic Acid, Urea, Allantoin, Bisabolol, Decylene Glycol, Phenoxyethanol, Farnesol, Thymol, Sodium Propylparaben, Sodium Benzoate.

0,0
0
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 20.05.2024.

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube