Bröllopssäsong: Spara 25%* nu

Menu

Parfumdreams
5 (1)

ALCINA Fet hud Aha-ansiktsvätska 10%

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
beskrivning
Aha-ansiktsvätska 10%,
Linje
Fet hud
Produktserie
Hudvård
Aha Facial Fluid 10% ingår i Alcinas differentierade hudvårdsserie för fet till blandad hud. Denna hudtyp är benägen att drabbas av överdriven talgproduktion, orenheter och en glänsande hy. Med sin specialformulerade kosmetika vill det tyska varumärket hjälpa dig att minska dessa tecken i rätt tid och optimera balansen i din hud på lång sikt. Om finnar eller stora porer står i vägen för en frisk hy, är Aha facial fluid det rätta valet. Den appliceras på kvällen under en period på 8 till 12 veckor.

Uthållig kamp mot orenheter i huden

Eftersom Aha ansiktsvatten innehåller 10 % fruktsyra bör kontakt med ögonen undvikas. Det kan också förekomma en lätt stickande känsla vid applicering av vätskan, vilket bara återspeglar effekten av den speciella kosmetiken djupt i huden. Behandling med vätskan befriar stressad och aknebenägen hud från gamla hornlager och ger riktad vård. Detta resulterar gradvis i en jämnare hy med förfinade porer. Samtidigt förstärker vätskan de klargörande egenskaperna hos andra kosmetiska produkter för fet till kombinerad hud. För övrigt är Alcinas SOS-stick med antibakteriell effekt idealisk för behandling av uttalade finnar.
Innehåller

Aqua, Glycolic Acid, Isohexadecane, PPG-15 Stearyl Ether, Propylene Glycol, Steareth-2, Steareth-21, Ammonium Hydroxide, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Phenoxyethanol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Xanthan Gum.

0,0
0
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 28.05.2024

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube