Spara 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
4 (1)

ALCINA Cashmere Värmande ögonmask

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
beskrivning
Värmande ögonmask,
Linje
Cashmere
Produktserie
Hudvård
Alcina Warming Eye Mask Cashmere är som ett litet wellnessprogram för dina ögon. Värmens lugnande effekt är välkänd, så varför inte utnyttja denna avslappnande effekt även i din ansiktsvård? Cashmere Warming Eye Mask från Alcina ser till att ditt ögonområde omsluts av behaglig värme. Unna dig denna lilla paus i din ansiktsvårdsrutin. Trötta ögon slappnar av redan efter 10 minuter. Dessutom reduceras mörka ringar, som alltid får ögonen att se trötta ut. Samtidigt förbättrar masken blodcirkulationen och är berikad med många utvalda aktiva ingredienser som skämmer bort ögonområdet. Det handlar bland annat om fuktgivande och fettuppbyggande Aquarich, kashmir-extrakt berikat med keratinkomponenter, som bidrar till hudens fasthet och motståndskraft, och Q10, som stöder energiflödet och cellförnyelsen.

Så fungerar den värmande ögonmasken

När du öppnar förpackningen till Alcina Cashmere eye mask reagerar masken med syre. Det är tack vare järnpulver och aktivt kol. Dessa reagerar med syre och frigör värme. Ögonmasken värms sedan upp till ca 40 grader Celsius. För att använda ögonmasken för din ansiktsvård, öppna öglorna och placera masken över dina ögon. Öglorna kan användas för att fästa masken på öronen. Låt masken sitta på ögonen i 20 minuter.
Innehåller
/
4,0
4
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 24.06.2024.

******Premium-rabatten gäller inte på presentkort. Alla övriga villkor finns på www.parfumdreams.se/parfumdreams-premium

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube