Spara 25%* på dina vårfavoriter

Menu

Parfumdreams
5 (4)

ALCINA Nutri Shine Oljeelixir

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
Alcina Nutri Shine Oil Elixir ger skadat och stressat hår smidighet och glans och återställer dess hälsosamma utseende.

Lyxig hårvård för torrt och skadat hår

Alcina Nutri Shine Oil Elixir är lämplig för torrt, sprött, matt och skadat hår som är utsatt för brott och kluvna toppar och är svårt att styla. Den högkvalitativa hårvårdsprodukten är berikad med värdefull argan- och druvkärnolja, som förser håret med vitaminer och antioxidanter och binder fukt. Hårytan slätas ut och håret återfuktas och får näring - det återfår sin smidighet och elasticitet, är lätt att kamma och ser vitalt ut igen. Det stärks också, uppkomsten av frissighet förhindras och håret skyddas mot framtida skador. Nutri Shine Oil Elixir från Alcina tynger inte ner håret och kan användas som express eller intensivvård. För en snabb effekt, applicera lite olja i fuktigt hår efter tvätt eller använd hårvårdsprodukten som en finish på torrt hår. För en mer intensiv effekt kan du blanda oljan med en vårdande mask eller applicera den i håret på egen hand och låta den verka över natten.
Innehåller
Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Vitis Vinifera Seed Oil, Tocopherol, Benzyl Salicylate, Glycine Soja Oil, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 47000.
0,0
0
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 22.04.2024.

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube