Spara 22 %* på solskydd, vårdprodukter och mycket mer
Spara nu!

Menu

Parfumdreams
5 (5)

ALCINA Color & Blonde Hårtoppsvätska

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad <span style="display:none;">0,00 kr</span>
Produktinformation
Hårspetsvätskan från Alcina är en glänsande vårdprodukt speciellt för torra och skadade hårspetsar och stöder färgvården av färgat hår. Grova hårtoppar slätas ut omedelbart efter applicering och med bestående effekt. Hår och toppar glänser med en naturligt silkeslen och hälsosam lyster.

Vätskans effekt

Hårtopparna utsätts dagligen för en mängd olika influenser och påfrestningar, och särskilt de känsliga hårtopparna reagerar på stress. Hår och hårtoppar drabbas ofta av torrhet, brott, kluvna toppar, förlust av styrka och färgförlust. Med den högsta vårdfaktorn på 10 ger Alcinas hårspetsvätska riktad förstärkning, vård och färgvård för hårets toppar så att de är förberedda för vardagen och lyser med en naturlig, silkeslen och hälsosam glans. Vätskan är mindre av en fuktkräm och har en fuktfaktor på 1 på den skala från 1 till 10 som visas på förpackningen. Balanserande och koncentrerade aktiva ingredienser som specifikt adresserar problemen i hårets toppar ger vårdeffekten. Till exempel slätas grova toppar ut med en omedelbar och bestående effekt.

Användning:

För vård av hårspetsar och färg, ta ca 2 till 3 pump av Alcina hårspetsvätska från flaskan och applicera på fingertopparna. Massera försiktigt in vätskan i de torra topparna av håret tills den har absorberats helt av topparna. Skölj inte ur balsamet.
Innehåller
CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONOL, PARFUM, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, LIMONENE.


0,0
0
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 17.04.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube