Spara 25%* på dina vårfavoriter

Menu

Parfumdreams
5 (3)

ALCINA #ALCINASTYLE Ultralätt

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
Vill du ha en kasual beach look eller kreativa undone styles? Använd då Alcina Natural Style Ultralight stylingspray nu. Detta är en saltspray med en extremt lätt formulering som skapar en autentisk strandstil, inte tynger ner håret alls och ändå ger det mycket greppig textur. Alcina Natural Ultralight stylingspray kan generellt användas för alla hårtyper, men är särskilt lämplig för även med mycket fint och tunt hår för att säkerställa en toppstyling enligt dina önskemål. Fortsätt att prova nya looker hemma och på salongen som kännetecknas av naturlig viktlöshet!

Enkel applicering och maximal effekt

Alcina Natural Ultralight stylingspray kan användas i både vått och torrt hår. Dela upp håret i sektioner och spraya produkten jämnt från rötterna till topparna. Föna sedan upp och ner och reda ut håret ordentligt med fingrarna. Mängden som ska användas varierar beroende på önskad intensitet i effekten och din hårdensitet. Låt dig inspireras av de naturligt lätta stilar som kan uppnås med denna spray eller upptäck de många andra stylingprodukter från Alcina som vi har i vårt sortiment för dig.
Innehåller

Aqua, Alcohol Denat., Magnesium Sulfate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Parfum, VP/VA Copolymer, Maris Sal, Panthenol, Limonene, Linalool, Lactic Acid.


0,0
0
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 22.04.2024.

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube