Mamma är bäst 31 maj är Mors dag

Snart är det dags igen: En gång om året har vi den officiella möjligheten att tacka våra mammor. En dag när vi kan visa hur mycket våra mammor betyder och glädja dem med en present. Mors dag handlar nämligen om att visa uppskattning för allt våra mammor gör och har gjort, och om att försöka ge tillbaka en liten del.

Här får du tips om vilka presenter som uppskattas extra mycket på Mors dag. Hämta inspiration bland parfumdreams stora utbud. I webbutiken har du alltid den perfekta morsdagspresenten på några få klicks avstånd. Här är några förslag på allt du kan ge bort på Mors dag 2020, vilka produkter som ger extra stor glädje och vad som bäst visar världens bästa mamma hur mycket du uppskattar henne.

Mammas älsklingsparfym

Upptäck nu

Mammas favoritmakeup

Upptäck nu

Vårdande topprodukter till mamma

Upptäck nu

Presentset till mamma

Upptäck nu
Nyheter till Mors dag

Klassiker för Mors dag: Våra bästsäljare

Presentidéer till Mors dag

Mors dag – presenter att älska

Vad är en bra present på Mors dag 2020?

År 2020 är det en lyxig spakänsla som gäller på Mors dag. Det är en dag då kvinnor vill känna sig extra unika och uppskattade. Och med rätt present kan du skapa just den exklusiva känslan hos din mamma. En klassisk morsdagspresent som alltid uppskattas och aldrig blir omodern: parfym! Andra populära gåvor brukar vara smink och anti aging-produkter av hög kvalitet. Men även vårdande spaprodukter och presentset är ett perfekt sätt att säga tack till mamma. Ett tips när du väljer morsdagspresent är att du föreställer dig hur din mamma kommer att känna sig när hon öppnar ditt paket, det är ett bra sätt att hitta den perfekta presenten. Så låt oss titta på våra bästa presentförslag lite noggrannare.

En klassisk present att skicka eller överlämna: parfym

Har du tänkt dig att din mamma ska få en extra fin present som tack i år? Då är en morsdags-parfym en härlig överraskning. En parfym som doftar gott får oss att må bra, peppar vår självkänsla vid speciella tillfällen och gör att vi glittrar lite extra. En doft är så mycket mer än bara en present som gör mamma glad, den kommer att bli hennes lilla följeslagare i vardagen. Här finns exklusiva parfymförslag för alla mammor. Du kan filtrera dina val utifrån dofttyp, karaktär och doftnot för att hitta en parfym hon tycker om.

Smink – den perfekta morsdagspresenten

Smink är en bra present att skicka på Mors dag om du väljer innovativa produkter av hög kvalitet. Ge bort smink som din mamma inte unnar sig i vanliga fall. Här hittar du våra topp 10-bästsäljare bland sminkprodukter. Andra mycket populära presenter är exklusiva anti aging-produkter, exempelvis serier från Estée Lauder, BABOR, La Mer och DIOR an.

Tack, mamma – presenter för välbefinnandet

Ett ljus på Mors dag? Ja, även ett väldoftande doftljus kan vara den perfekta morsdagspresenten. Det för med sig lite lyxkänsla och ger anledning att unna sig lite egentid i vardagen. Och om du vill spinna vidare på spa-temat, är ett tips att du lägger till en vårdande, avslappnande naturlig badolja i paketet. Det kan aldrig bli fel om du väljer en skön present som ökar välbefinnandet!

Morsdags-presentset och erbjudanden

Har du svårt att välja mellan att ge bort parfym, smink eller vårdande produkter på Mors dag? Eller tycker du helt enkelt inte att det räcker med bara en produkt? Då ska du satsa på ett presentset!

Många varumärken, som La Mer, SENSAI, Paul Mitchell och Biotherm, erbjuder speciella set för denna dag. Du kan till exempel köpa damparfym i ett presentset tillsammans med vårdande produkter eller smink. Här kan du bläddra bland våra erbjudanden. Med ett presentset kan du vara säker på att din mamma blir riktigt glad på Mors dag 2020.

Du kan vara säker på att din mamma kommer att uppskatta din omtanke, oavsett vilket alternativ du väljer. Vi hoppas att du blev inspirerad av våra presentförslag till Mors dag och önskar dig och din mamma en riktigt fin Mors dag 2020! Det var ett nöje att hjälpa till vid dina val. Beställ din morsdagspresent nu, så skickar vi den inom kort.