Få 21%** som nyhetsbrevsprenumerant

Menu

Parfumdreams

Orofluido från Revlon Professional

Orofluido från Revlon Professional ger ditt hår hälsa och strålande skönhet. Inspirerad av de traditionella ritualerna hos forntida folk erbjuder denna kosmetika naturligt effektiv vård för alla hårtyper. Ingredienserna i dessa hårvårdsprodukter inkluderar olja av cypresgräs, som användes av Kleopatra, den legendariska drottningen av Egypten, och linolja, som har varit känd över hela världen i århundraden för sin fuktgivande effekt.

Orofluido-schampot rengör naturligt eller färgat hår särskilt skonsamt och ger det en drömlik skönhet och silkeslenhet. Balsamet från denna hårvårdsserie är det dagliga skönhetsbalsamet för ditt hår. Orofluido Mask imponerar med sina reparerande egenskaper och intensivt återfuktande effekt, medan Sahara Oil Spray skyddar håret mot yttre och inre skador orsakade av solljus. Vi har också Super Shine Light Spray, Beauty Elixir och en hårspray från denna Revlon Professional-kosmetikserie.

Upplev personlig skönhet - med RevlonRevlons grundare, Charles Lachmann och Charles Revson, ansågs vara pionjärer inom det nya skönhetsbegreppet på 1930-talet. Med sina produkter förvandlade de skönhetsvård till en personlig upplevelse och träffade därmed den tidens skönhetsnerv.

Än idag är Revlon Professional ett av världens största kosmetikaföretag och glädjer kvinnor med ett brett utbud av schampon, balsam, hårbehandlingar, hårfärgningsprodukter och oljor för alla hårtyper.

Revlons varumärke har inte gått stjärnorna obemärkt förbi. Stilikoner och kändisar som Jessica Alba, Olivia Wilde, Halle Berry, Emma Stone och Jessica Biel svär vid Revlon och litar även på denna enastående hårvård på röda mattan.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube