Filtrera resultat
Tillverkare
Prisintervall

Plattänger

ghd - Hårstyler - Platinum Styler White
 

ghdHårstylerPlatinum Styler White

2 186 kr / 1 st.
BP: 2 186 kr* / 1 st.
ghd - Hårstyler - Gold Classic Styler
 

ghdHårstylerGold Classic Styler

1 743 kr / 1 st.
BP: 1 743 kr* / 1 st.
Cloud Nine - The Irons - The C9 Touch Iron
 

Cloud NineThe IronsThe C9 Touch Iron

1 389 kr / 1 st.
BP: 1 389 kr* / 1 st.
Philips - Plattång - MoistureProtect HP 8372
 

PhilipsPlattångMoistureProtectHP 8372

888 kr / 1 st.
BP: 888 kr* / 1 st.
Cloud Nine - The Irons - The Original Iron
 

Cloud NineThe IronsThe Original Iron

1 544 kr / 1 st.
BP: 1 544 kr* / 1 st.
IKOO - E-Styler - Platinum White
REA

IKOOE-StylerPlatinum White

Shop pris 1 239 kr*
520 kr / 1 st.
BP: 520 kr* / 1 st.
Paul Mitchell - Neuro - Neuro Smooth
 

Paul MitchellNeuroNeuro Smooth

1 249 kr / 1 st.
BP: 1 249 kr* / 1 st.
Cloud Nine - The Irons - The Wide Iron
 

Cloud NineThe IronsThe Wide Iron

1 544 kr / 1 st.
BP: 1 544 kr* / 1 st.
Philips - Plattång - Plattång Pro HPS930/00
 

PhilipsPlattångPlattång ProHPS930/00

832 kr / 1 st.
BP: 832 kr* / 1 st.
ghd - Hårstyler - Hitzeschutz Etui
 

ghdHårstylerHitzeschutz Etui

185 kr / 1 st.
BP: 185 kr* / 1 st.
ghd - Hårstyler - Gold Max Styler
 

ghdHårstylerGold Max Styler

1 743 kr / 1 st.
BP: 1 743 kr* / 1 st.
Sebastian - Plattång - Flat Iron
REA

SebastianPlattångFlat Iron

Shop pris 3 541 kr*
1 562 kr / 1 st.
BP: 1 562 kr* / 1 st.
Cloud Nine - The Irons - The Micro Iron
 

Cloud NineThe IronsThe Micro Iron

768 kr / 1 st.
BP: 768 kr* / 1 st.
IKOO - E-Styler - Cotton Candy
 

IKOOE-StylerCotton Candy

820 kr / 1 st.
BP: 820 kr* / 1 st.
BaByliss Pro - Plattång - Orkidé
 

BaByliss ProPlattångOrkidé

342 kr / 1 st.
BP: 342 kr* / 1 st.
Wella - Frisörteknik - Style
 

WellaFrisörteknikStyle

1 351 kr / 1 st.
BP: 1 351 kr* / 1 st.
BaByliss Pro - Plattång - EP Technology 5.0
 

BaByliss ProPlattångEP Technology 5.0

411 kr / 1 st.
BP: 411 kr* / 1 st.
BaByliss Pro - Plattång - Sleek Expert - EP red
 

BaByliss ProPlattångSleek Expert - EP red

748 kr / 1 st.
BP: 748 kr* / 1 st.
BaByliss Pro - Plattång - Ultra Curl - EP
 

BaByliss ProPlattångUltra Curl - EP

682 kr / 1 st.
BP: 682 kr* / 1 st.
IKOO - E-Styler - Beluga Black
 

IKOOE-StylerBeluga Black

756 kr / 1 st.
BP: 756 kr* / 1 st.
IKOO - E-Styler - Orange Blossom
 

IKOOE-StylerOrange Blossom

820 kr / 1 st.
BP: 820 kr* / 1 st.
TUFT - Plattång - Plattång 6688
 

TUFTPlattångPlattång 6688

1 094 kr / 1 st.
BP: 1 094 kr* / 1 st.
HH Simonsen - Plattång - Signature Styler
 

HH SimonsenPlattångSignature Styler

1 594 kr / 1 st.
BP: 1 594 kr* / 1 st.
HH Simonsen - Plattång - Infinity Styler
 

HH SimonsenPlattångInfinity Styler

1 594 kr / 1 st.
BP: 1 594 kr* / 1 st.
Cloud Nine - The Irons - The White Touch Gloss Edition
 

Cloud NineThe IronsThe White Touch Gloss Edition

1 358 kr / 1 st.
BP: 1 358 kr* / 1 st.
ghd - Hårstyler - Gold Mini Styler
 

ghdHårstylerGold Mini Styler

1 743 kr / 1 st.
BP: 1 743 kr* / 1 st.
Philips - Plattång - MultiStyler BHH811/00
 

PhilipsPlattångMultiStyler BHH811/00

384 kr / 1 st.
BP: 384 kr* / 1 st.
ghd - Hårstyler - Gold Styler
NYHET

ghdHårstylerGold Styler

1 926 kr / 1 st.
BP: 1 926 kr* / 1 st.

Visste du redan Innehåll

Plattång ger dig slätt hår i en handvändning

Det finns inte två hår som är likadana – alla hårstrukturer ser olika ut. Det finns krusigt, lockigt och slätt hår. Med ett stylingverktyg kan du förvandla frisyren snabbt och lätt till önskad look. Plattänger kan användas till alla hårlängder och förvandlar snabbt vågigt hår till en slätkammad look.

Användning: Så här fungerar plattången

En plattång är som ett strykjärn för håret, för med hjälp av värme „stryker” du bokstavligt talat håret slätt. Det är lätt att använda det här stylingverktyget. Har du långt hår bör du först dela upp det med hårklämmor för att underlätta stylingen. Ta sedan ett hårparti i taget och dra plattången från huvudet ut mot topparna. Gör samma sak med allt hår som du vill platta tills du får önskat resultat. Håret är känsligt och om du ständigt utsätter dem för värme ökar risken för sprött hår och kluvna toppar. Använd därför alltid en värmeskyddande produkt. Visste du förresten att du även kan göra lockar med en plattång. Det kräver bara lite övning och skicklighet. Snurra hårslingorna runt tången och dra dem långsamt genom keramikplattorna. Det finns många videor som visar hur du lockar håret med plattång.

Plattänger i olika modeller

En plattång är inte bara en plattång. De nya modellerna kan göra många olika lookar och kännetecknas av en mycket enkel och okomplicerad användning. Allt är möjligt i färgväg. Det finns klassiska svarta och vita plattänger eller färgglada enfärgade modeller eller mönstrade stylingverktyg. Wet- & Dry-plattänger kan även användas i fuktigt hår, till exempel modellen från Babyliss Pro. Den har stora plattor, snabb uppvärmning och temperaturutjämning.

Det finns fem värmesteg att välja bland allt efter vilken hårtyp du har och vad du vill göra med håret. Plattornas särskilda design garanterar att ångan kan strömma ut och att håret tillförs optimalt med fukt. De vårdande produkterna kan då ge optimal effekt. Plattången från ghd används i många skönhetssalonger. Alla produkter har en elegant och klassisk design. Stylingverktyget Gold Classic Styler är till exempel mycket omtyckt. Den har en blixtsnabb uppvärmning som passar alla hårlängder och ger ett lyckat slutresultat. Vintage Pink Collection får kvinnors hjärtan att slå lite snabbare. Den perfekta presenten till födelsedagen eller till dig själv.

I ghd:s sortiment finns även andra produkter, som en värmetålig förvaringsväska, värmeskyddande produkt och en finishingspray. Du kan köpa plattången i ett set tillsammans med stylingtillbehör och då får du allt du behöver för att styla håret. Även märket Cloud Nine Irons har flera olika plattångsmodeller som passar alla behov. Denna tillverkare har exklusiva plattänger i sitt sortiment som stänger av sig själv efter några sekunder när de inte används. På så sätt förebyggs bränder som orsakas av felaktig användning.

Fördelen är att plattången genast startar igen så snart den rör vid håret. Särskilda ministylingverktyg är inte bara söta, utan även otroligt praktiska. De små hjälpredorna är perfekta för luggen eller kort hår. En annan fördel är att små plattänger är lättare att packa ner i resväskan och ryms dessutom i handväskan.

Tips på styling och användning:

 • använd alltid en värmeskyddande produkt
 • Sätt av tid till det. Med lite rutin går det supersnabbt att platta håret även tidigt på morgonen. Framför allt i början är det viktigt att du är noggrann.
 • Ordna håret. Innan du använder en plattång ska du kamma ut håret med en borste. Det här förarbetet underlättar plattningen enormt mycket. När du stylar håret är det bäst att använda en rundborste.
 • Använd klämmor så blir det lättare att platta håret. Långt till medellångt hår hänger ner i ansiktet och försvårar stylingen. Då är det bra att använda hårspännen och hårklämmor.
 • En värmetålig förvaringsväska minskar brandrisken efter användningen och är praktisk och säker att använda på resan.
 • Bort med tassarna! En bra plattång värms upp snabbt, så sätt aldrig fingrarna direkt på de keramiköverdragna värmeplattorna för att kontrollera om det är varmt.
 • Var försiktig så att du inte bränner dig i hårbottnen. Här är det särskilt viktigt att du är försiktig, för brännskador på grund av felaktig användning får helst inte uppstå.
 • Värme och fukt? Vanliga plattänger får aldrig användas i genomblött hår. Undantaget är Wet- & Dry-modeller som även kan användas i fuktigt hår.
 • Fixera! Utan hårspray som motverkar frissighet ser håret snabbt ut som innan du plattade det igen. Glöm därför inte att fixera stylingen.
 • För kvinnor och män. Plattänger används sedan länge inte bara av kvinnor. Även män använder stylingverktyg för att forma håret.
 • Regelbundna besök hos frisören. Om du använder plattången varje dag sliter det på håret på lång sikt. Kluvna toppar bör klippas regelbundet så att håret förblir friskt
 • och kan fortsätta växa.
 • Ta en paus från plattången. För många användare tillhör stylingen med plattången sedan länge den dagliga rutinen. Men på semestern eller på helgerna bör du låta
 • håret slippa värmen.
 • Hårkurer behandlar håret intensivt – med en Repair-kur får kluvna toppar en vårdande vitaminkick.

Köp plattång online hos Parfumdreams

I onlinebutiken hos Parfumdreams finns ett stort urval plattänger från kända premiummärken. Vi prioriterar hög kvalitet och förmånliga priser. Här hittar du både prisvärda plattänger och plattänger i premiumklassen. Urvalet av stylingverktyg är enormt och vi garanterar att alla kan hitta de tillbehör de behöver för att platta håret. Självklart kan du även beställa vårdande och värmeskyddande produkter hos Parfumdreams.

Onlinebutiken har en överskådlig och tilltalande design så att alla kunder kan hitta rätt direkt och kan leta igenom sortimentet i lugn och ro. Produktbilder och utförliga beskrivningar av plattängerna tillsammans med tips på hur du använder dem hjälper dig att välja rätt. Med hjälp av omdömena kan du se vad andra kunder tycker om produkterna. Parfumdreams står för högkvalitativa produkter, kundorienterad service och förmånliga priser. Om du har några frågor om produkterna och beställningen är du välkommen att ringa till vår kostnadsfria support.

Beställ för minst 20 euro så får du fri leverans. Vi har gratis gåvoservice och till varje beställning får du dessutom 1–3 gratis varuprover på fina produkter. Märken (ett urval): BaBlyss Pro, Chi, Cloud Nine, ghd, L'Oréal Professionell, Paul Mitchell, Sebastian, Wella