Remington

4
5/5 baserat på alla kundbetyg

Remington – effektiva hårborttagnings- och stylingprodukter sedan 1937

Hög kvalitet, innovativ utveckling och ett brett produktsortiment. Remington är ett varumärke som har gjort sig ett namn inom hårstyling och hårborttagning. Remingtons historia tog sin början år 1937. Detta år lanserade Remington den första elektriska rakapparaten för män och revolutionerade därmed marknaden för rakningsprodukter. Man lade mycket tid och pengar på utvecklingen av Remington-produkterna och redan några år senare lanserade Remington den första batteridrivna rakapparaten för män. Idag tillhör Remington de ledande tillverkarna inom hårstyling, rakning och epilering. Den trendmedvetna blicken har de bevarat än idag.

Hårborttagning – för känslig hud utan störande hårstrån

Epilering eller rakning: Alla vill ha en frisk hud, även om den regelbundet utsätts för hårborttagning. Det är här som det alltid lika trendmedvetna Remington kommer in. Rakapparaten Smooth & Silky för damtar bort oönskade hår på ett säkert sätt, är vattenfast och skonsam mot huden.

Remington hårstyling: Innovativa hårstylingapparater för lockigt hår eller en slät finish

  • Remington plattång: Keramisk beläggning, glansförbättrande Shine Therapy och Pro Ionic-teknologi tämjer bångstyrigt hår och ger det en perfekt slät look.
  • Remington hårtork: Skapa en föntorkad frisyr precis som proffsen med dessa apparater med Thermacare Pro och den beprövade jontekniken från Remington.
  • Remington locktång: Dessa moderna apparater trollar i en handvändning fram dramatiska vågor eller definierade lockar. Även här satsar Remington på innovativa teknologier för att göra hanteringen och stylingen så enkel och säker som möjligt.
  • Remington styler: Vad ska man göra när det måste gå snabbt på morgonen? En styler är en kombination av rundborste och hårtork som torkar håret skonsamt samtidigt som det får en fin finish.

Grooming – Remington-produkter för perfekt trimmade konturer

Nu är det åter trendigt att ha skägg. Remington har reagerat på trenden genom att lansera en Remington grooming-serie som kan trimma skägget. Skäggtrimmern klipper skägget i önskad längd samtidigt som den vattenfasta Body Hair-trimmern kan användas på hela kroppen. Och om det inte räcker så finns det också en Personal Groomer. Den fungerar som en allt i ett-lösning som skapar perfekt trimmat kroppshår. Enkelt, snabbt och säkert – den batteridrivna rakapparaten tillhör numera Remingtons standardsortiment. Men dagens modeller har inte mycket gemensamt med den första motsvarigheten från 1960.

Köp Remington-produkter hos parfumdreams

Silkslen hud, precisa konturer och en hårstyling precis som du vill ha den? Remington uppfyller alla dina önskemål. Upptäck en ny hårtork, rakapparat eller hårstylingapparat hos parfumdreams som du kan använda för att vårda din kropp.