Bara det bästa - spara 20%* på mors dag

Menu

Parfumdreams
Betty Barclay 36 Artikel

Betty Barclay

Betty Barclay har stått för ungdomliga, fräscha och sensuella damdofter i årtionden. Bakom varje framgångsrikt varumärke finns ett feelgood-koncept, som i fallet med dessa varumärkesprodukter bygger på modeexpertis, stil, individualitet och självförtroende. I över 30 år har Betty Barclays damdofter fascinerat med sina feminina aromer, som sträcker sig från fruktigt fräscha till sensuella och fängslande till mystiska och eleganta. De förmedlar en positiv känsla, framhäver kvinnlighet i alla situationer och är en källa som skapar minnen och känslor. Med dessa damdofter kan du hylla din kvinnlighet, känna dig fri och visa din skönhet genom en väldoftande aura. Oavsett vilken doft du väljer kan du alltid förvänta dig en speciell kombination av stil och tidlöshet. Det är det som gör dofterna så populära bland kvinnor i alla åldrar. Dessutom kännetecknas dessa damdofter av en hög livslängd, vilket är ett tydligt tecken på kvalitet.

Betty Barclay damdofter - alltid det rätta valet



De olika doftkompositionerna möjliggör ett omfattande urval av damdofter för varje tillfälle och behov. Låt till exempel "Dream Away" eau de toilette ta dig till en drömvärld med toppnoter av jasmin, persika och viol och en blommig, fruktig och pudrig doft. Eller prova "Bohemian Romance" Eau de Toilette, som väcker en känsla av frihet med en romantisk, lekfull doft och bidrar till ett gott humör. Den nya fräscha, blommiga och aromatiska sommardoften "Pure Sun" ger en riktig sommarkänsla. Men upptäck din nya favoritdoft från Betty Barclay själv i Parfumdreams sortiment, som också finns som deodoranter, duschkrämer och presentförpackningar.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 20.05.2024.

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube