Hårtänger Teknik från BaByliss Pro

Många kvinnor med ett naturligt platt hår önskar sig vackra lockar. För att använda rätt teknik och att inte belasta håret för mycket med hög värme, har det ansedda varumärket Babyliss professionella hårtänger. Den internationella tillverkaren har specialiserat sig på tekniska produkter kring kosmetik och vård av hår och har ett stort utbud av produkter för alla stylingönskemål. I vår onlinebutik kan du beställa prisvärda hårtänger och andra produkter, med vilka du kan skapa lika fantastiska och attraktiva frisyrer som i en professionell frisörsalong.

Fantastiska frisyrer med Babyliss-tekniken

I Babyliss sortiment finns tekniska produkter för olika typer av frisyrer, i form av locktänger och klassiska hårtänger. Redan med ett medellångt hår kan kvinnor använda varumärkets produkter och skapa vackra, lockiga frisyrer inom några få minuter. För att snabbt få till ett jämnt resultat har Babyliss praktiska modeller med flera enskilda tänger, som som används med ett enda grepp och skapar små lockar som ligger nära varandra. Självklart har varumärket också plattänger som hjälper kvinnor med naturliga lockar att få en platt frisyr.

Beställ prisvärd professionell teknik för frisörsalonger och för användning hemma

Du måste inte längre gå till frisören och betala dyra pengar på professionell kosmetik kring den egna frisyren. Med hårtänger och andra produkter från Babyliss kan du själv bekvämt och säkert styla håret hemma. Vårt sortiment med tekniken från det ansedda varumärket är självklart även tillgängligt för frisörsalonger som vill använda hårtänger, hårfönar, varmluftsborstar och annan utrustning av högsta kvalitet. I vår onlinebutik erbjuder vi dessa produkter och även andra produkter som schampon, vårdande produkter och kosmetik för håret från många kända varumärken. Våra attraktiva priser gör ditt val av produkter ännu lättare!