Bestseller
Hårtork Grooming Hårstyling

BaByliss Pro

138
5/5 baserat på alla kundbetyg

Skapa perfekt styling med BaByliss Pro

BaByliss Pro är den professionella serien med stylingredskap från BaByliss. Den har utvecklats speciellt för hårartister, stylister och frisörer och passar bra för den vanliga och intensiva hårstylingen. Det högkvalitativa utförandet och de bästa materialen gör att du kan ha glädje av verktygen länge och styla ditt hår på ett skonsamt sätt.

Vad är utmärkande för märket BaByliss Pro?

Produkterna från BaByliss Pro är mycket effektiva, högkvalitativa och skapar imponerande resultat. Lockar som håller länge eller perfekt plattat hår – det spelar ingen roll vilken stil du vill ha, för BaByliss Pro gör det möjligt. Produkterna har i första hand utvecklats för professionell användning av frisörer. Där har de använts sedan decennier och de övertygar genom sin kvalitet och långa livslängd.

BaByliss Pro anordnar till och med seminarier vid yrkesskolor för att undervisa i hur man hanterar verktygen rätt och hjälper på så sätt de studerande inom hår- och makeupområdet på deras väg in i yrkeslivet. Mångårigt samarbete med många salonger utmärker märket och det ger stort förtroende inom branschen.

Verktygen har utvecklats för att klara de ergonomiska krav som ställs inom yrket, så att hårstylister och frisörer kan använda dem utan problem. BaByliss Pro känner till kraven från frisörer och hårstylister och har utvecklat produkter som uppfyller dessa krav och som gör det möjligt för dem att utöva sitt yrke efter sina egna övertygelser.

Vilka är de mest omtyckta produkterna från BaByliss Pro?

BaByliss Pro har en serie produkter på marknaden som måste finnas inom all professionell styling:

Med dessa produkter kan alla stylingönskemål uppfyllas. Det spelar ingen roll om det handlar om tjockt, tunt, långt, kort, krusigt eller vågigt hår. BaByliss Pro-produkterna har något för alla hårtyper, så att proffsstylister utan problem kan hitta något i det breda sortimentet.

Produkterna är optiskt tilltalande, ser eleganta ut och ligger bra i handen. Eftersom de har utvecklats av proffs för proffs kan de utan problem uppfylla behoven hos frisörer och stylister, och de kan hjälpa stylisterna med att få utlopp för sin kreativitet. Hos BaByliss Pro går teknisk perfektion hand i hand med högkvalitativ optik samt den fackkunskap som krävs för utvecklingen av produkterna.

Köp BaByliss Pro

När du köper produkterna från BaByliss Pro får du högkvalitativa verktyg som håller länge och som du kan använda för att förverkliga dina kunders önskemål och behov. Du kan köpa BaByliss Pro även som privatkund. Upptäck proffsserien från BaByliss Pro nu hos parfumdreams!