Antipodes

3
5/5 baserat på alla kundbetyg

Antipodes – naturkosmetika från Nya Zeeland

Nya Zeeland ligger på andra sidan jordklotet och är känt för sin fascinerande, artrika natur. Det är en styrka som Antipodes tar till vara i sina hudvårdsprodukter. Enligt Antipodes erbjuder nämligen naturen en lösning för all slags hudtyper, oavsett om det rör sig om oren, känslig eller mogen hy. Alla vårdande produkter från Antipodes baseras på vårdande oljor och skyddande antioxidanter av naturligt ursprung.

Naturlig kraft i Antipodes vårdande produkter

Näringsrik och resultatorienterad – sådan är kosmetikan från Antipodes. Det här varumärket står fast vid sin övertygelse om att den bästa hudvården måste baseras på de renaste formuleringarna och naturligaste ingredienserna. Därför består vårdprodukterna från Antipodes till 100 % av naturliga ingredienser. Vanliga ingredienser som ingår i vårdprodukterna:

  • Manukahonung: Tack vare sina antibakteriella och antivirala egenskaper har denna kostbara honung använts för att behandla en mängd olika sjukdomar i århundraden.
  • Avokadoolja: Den närande oljan gör huden smidig och tillför dessutom A-, B1-, B2- och D-vitamin.
  • Vinanza® druva: Fullpackad med antioxidanter skyddar denna aktiva ingrediens huden från skador orsakade av fria radikaler och försvarar därmed långvarigt hudcellerna mot för tidigt åldrande.
  • Kiwifröolja: Oljan är rik på omega 3, C- och E-vitamin och sägs främja hudens elasticitet och reducera fina linjer.

Alla dessa aktiva ingredienser kommer från Nya Zeelands hjärta. De utvecklar sin fulla effekt i Antipodes serum, oljor och fuktgivande krämer.

Köp certifierad ekologisk och vegansk hudvård från Antipodes hos parfumdreams

Alla vegetabiliska aktiva ingredienser som används är ekologiska för att kunna utveckla sin fulla effekt. Vårdprodukterna från Antipodes är dessutom veganska och har självklart inte testats på djur. Upptäck ett stort urval vårdande produkter från Antipodes hos parfumdreams och ta hem de bästa aktiva ingredienserna som kommer att övertyga dig med sin naturliga styrka från andra sidan världen.