Spara 25%* på dina vårfavoriter

Menu

Parfumdreams
5 (1)

XERJOFF Casamorati 1888 Eau de Parfum Spray

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
Toppnot
Nejlika, Peppar, Saffran
Mellannot
Neroli, Ros, Ylang-ylang
Baskaraktär
Ambra, Björk, Patchouli, Sandelträ
doftgrupp
Jordig, träig
Produkttyp
Flaska
Användningsområde
Kropp
AttNote_ss
Ambra, Björk, Nejlika, Neroli, Patchouli, Peppar, Ros, Saffran, Sandelträ, Ylang-ylang
Den kryddiga blommiga doften 1888 från XERJOFF är en hyllning till dagens autentiska och självsäkra män och kvinnor. 1888 är en unisexdoft och imponerar med sin hållbarhet, närvaro och äkthet som ligger över genomsnittet. Namnet säger allt och påminner om originalrecepten från 1800-talets doftföretag Casamorati, som togs över och räddades av XERJOFF. Eau de Parfum Spray är slående, sensuell och lyxig. Den är lätt att känna igen. Koriander, saffran, trädgårdsnejlika och peppar bildar den kryddigt blommiga öppningen i toppnoten. Hjärtnoten är mer blommig med neroli, ylang-ylang och rosor, medan unisexdoften är förfinad med bärnsten, patchouli, björkessens och sandelträ. Resultatet är en elegant, avslappnad och sensuell doftfilosofi.

1888 är en extravagant eau de parfum-spray för män och kvinnor med stil.

Eau de parfum-sprayen är en doftmässig njutning. Doften är fängslande utan att vara överväldigande. Den är till för män och kvinnor som är framgångsrika och romantiska på samma gång. Den bruna glasflaskan med det gyllene locket är ett uttryck för elegans och gör ett dekorativt intryck. Denna doft från XERJOFF är ren lyx. Den är en hyllning till den klassiska italienska stilen, som är tidlös. Det är så här eleganta unisexdoftar går!
Innehåller
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BHT, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, CINNAMYL ALCOHOL, CINNAMAL, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, EUGENOL, FARNESOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL
0,0
0
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 22.04.2024.

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube